Erzurum'da servis aracı tır ile çarpıştı: 5 yaralı
Erzurum'da Çat Yolu Köprülü Kavşağı önünde, aşırı buzlanmadan dolayı meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre; kaza saat 19.30 sıralarında Çat Yolu Köprülü Kavşağı önünde meydana geldi. Buzlanan yolun neden olduğu kazada bir tır ile hafif ticari araç ve servis minibüsü zincirleme kazada birbirine girdi. Kazada, ticari araçlardan biri çarpmanın etkisiyle kaldırıma çıktı. Tıra arkadan çarpan serviste bulunan sürücü ise kabinde sıkıştı.
Erzurum'da servis aracı tır ile çarpıştı: 5 yaralı
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. AFAD ve itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu sıkışan sürücü bulunduğu yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Kazada yaralanan sürücü ile birlikte serviste bulunan 4 kişi daha ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. Kaza sonrası Karayolları ekipleri yolda buzlama çalışması başlattı.
EN SON HABERLER
- 1 Sultangazi’de sır dolu olay! Gizemli not ve para bırakıp buhar oldu: Selman Alkan günlerdir her yerde aranıyor!
- 2 Bakan Memişoğlu: Sağlık hizmetinin her aşamasında yoğun bir emek var
- 3 SON DAKİKA… Milyarder kriptocu ‘Balina James’ operasyonunda yeni gelişme! 280 milyon Euro vergi kaçırmış: Eşinin servet değerindeki 9 aracına el konuldu!
- 4 Siverek’te bakır tel hırsızlığı: 1 şüpheli tutuklandı
- 5 Boynu kırılan 16 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
- 6 Manisa’dan acı haber! Geri Manevra yapan TIR otobüse çarpmıştı: Can kaybı 12’ye yükseldi!
- 7 Sakarya’dan acı haber! Kestane toplamak için ormana gitti: Yaşlı adamın cansız bedenine ulaşıldı!
- 8 Ormanda acı son! Kestane toplamak için ormana gitti, kardeşleri cansız bedenini buldu
- 9 KPSS ön lisans sonuçları ne zaman açıklanacak? 2026 ÖSYM sonuç sorgulama tarihi
- 10 Sakarya’da DEAŞ operasyonu! 2 tutuklama