Eskişehir'de başlayıp Afyonkarahisar'a sıçrayan yangın tarım alanlarına yaklaştı! İzmir, Bilecik ve Bolu yangınları kontrol altında
Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde çıkan ve Afyonkarahisar'a da sıçrayan orman yangını 3'üncü gününde devam ediyor. Ekipler yangını söndürmek için havadan ve karadan sürekli müdahale ediyor. Öte yandan İzmir Gaziemir'deki orman yangını büyük ölçüde kontrol altına alındı. Orman Genel Müdürlüğü, Bilecik Gölpazarı ve Bolu Mudurnu'da devam eden yangınların da kontrol altına alındığını bildirdi.
Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Sarıcaova ile Alanlı köyleri arasındaki ormanda devam eden yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Dağların yüksek kesimlerindeki yangına havadan müdahale edilirken, dağın yamacında da orman işçileri ve itfaiye ekipleri, arazöz ve itfaiye araçlarıyla belirli aralıklarla nöbet tutuyor.
Rüzgarın etkisiyle hızla yön değiştiren alevler, yamaçtan tarım alanlarına yaklaştı. Kozalak patlaması ile tarım alanlarının da bir kısmına sıçrayan yangına ekipler hızla müdahale etti. Müdahale sırasında ekipler, yoğun duman ve rüzgar nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı.
EN SON HABERLER
- 1 Zonguldak’ta otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
- 2 SGK 100 sosyal güvenlik denetmen yardımcısı alacak
- 3 İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli yakalandı
- 4 Zonguldak'ta otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
- 5 SON DAKİKA I Afyonkarahisar’da 8 kişiyi katletmişti! “MİT görevlisiyim” yalanıyla gasbetmiş!
- 6 Interpol tarafından aranıyordu: Çukurova Havalimanı’nda yakalandı
- 7 Kestane tüketenler dikkat! Gerçekten sağlıklı mı?
- 8 Spor salonu ve ağırlık şart değil! Haftada 2 gün yapmak yetiyor
- 9 Sultangazi’de inşaat alanında toprak kayması: Sitenin bahçesi çöktü!
- 10 Sakarya’da yağışlar olumsuz etkiledi: Heyelan sebebiyle ulaşım aksadı