Evleniyorlar mı?
Acun Ilıcalı'nın 'Var mısın Yok musun?' yarışmasında tanışan Hakan Hatipoğlu ve Gizem Akın'ın arkadaşlığı evliliğe mi gidiyor?
Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Hatipoğlu, yarışmada tanıştığı ve arkadaşlığını ilerlettiği Gizem ile evlenmeyi düşündüklerine ifade etti. Yarışmada para ödülünün dışında Gizem'i de tanıma fırsatı bulan Hakan Hatipoğlu, "O benim için bambaşka. Sorduklarından ben her zaman için benim için para değil, Gizem'i kazanmak çok daha büyük bir güzellik" diyerek belki hayat boyu sürecek bir şey olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.
HAKAN HATİPOĞLU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
GİZEM AKIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Bu sözlerle evliliğe işaret eden Hatipoğlu, "Neden olmasın? Hayırlısı herşeyin" diyerek henüz yüzük takmadıklarını belirtti ve "Çok iyi bir kız çok iyi bir insan. Tabi ailesinin, onların da teveccühü. Hayırlısı herşeyin" şeklinde konuştu.
Yarışmaya para kazanmaktan çok eğlenmek için katıldığını anlatan Hatipoğlu, "Gittikten sonra orada olmanın hakkını vermeye çalıştım. Para da benim için bir ödül oldu gerçekten" diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Manisa'da kan donduran kaza! Otomobil ikiye bölündü: 5 ölü, 6 yaralı
- 2 Yıllar sonra arkadaşlarıyla bir araya gelmişti! Maç sırasında fenalaşıp hayatını kaybetti
- 3 Otomobil beton refüje çarptı! 4 yaralı
- 4 Kırıkkale - Kayseri yolunda zincirleme kaza! 3 yaralı
- 5 Tarsus'ta yüksekten düşen 15 yaşındaki genç yaşamını yitirdi
- 6 12. kattan düşen lise öğrencisi hayatını kaybetti
- 7 15 yıl hapis cezasıyla aranıyordu! 7 yıl sonra yakalandı
- 8 Devrilen traktörün altında kalarak öldü
- 9 Fethiye’de ormanlık alana düşen paraşütçüleri JAK ekipleri kurtardı
- 10 Siirt'in Baykan ilçesinde 11 yaşındaki çocuk havuzda boğularak hayatını kaybetti