Evlilik vaadiyle buluştu, tuzak kurup evindeki altınları çaldı
Sosyal medyadan taşınıp evlilik vaadiyle konuştuğu genç kadına tuzak kurup evindeki tüm ziynet eşyalarını ve parasını çaldı. Genç kadın kendine geldikten sonra altınlarla birlikte 878 bin lirasının çalındığını söyleyerek polise şikayetçi oldu. Polis, kurduğu tuzakla, olaydan iki hafta sonra dolandırıcıları yakaladı.
Beylikdüzü'nde Murat C., sosyal medyadan tanışarak evlilik vaadiyle konuştuğu Mürvet Y. ile restoranda buluştu. Bu sırada Murat C.'nin arkadaşı İmdat Y., Mürvet Y.'nin portakal suyuna ilaç atıp restorandan ayrıldı. Murat C. ise rahatsızlanan kadını evine götürdü. Mürvet Y., evinde baygınlık geçirdiği sırada Murat C. ile arkadaşı İmdat Y., evdeki ziynet eşyalarını ve bir miktar nakit parayı çaldı.


EN SON HABERLER
- 1 Eşi ve iki çocuğunu yangında kaybetmişti: O itfaiye eri tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı
- 2 Hakkari’de kaybolan genci arama çalışmalarında 4. gün: Dalgıç polislerden birinin omzu çıktı!
- 3 Telefon dolandırıcılarına operasyon: 18 gözaltı
- 4 Zonguldak’ta yürek yakan kaza: 2 gün önce satışa çıkarmıştı!
- 5 Yol tartışması kavgaya dönüştü: O anlar kamerada!
- 6 CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu'ndan İkinci marş skandalı! Tepkiler gelince geri adım attı
- 7 Tehlikeli scooter yolculuğu: Yaptığı hareketler korkuttu!
- 8 Sivas’ta KKKA hastalığından 1 kişi öldü
- 9 Alman paraşütçünün feci sonu: Metrelerce yükseklikten kayalıklara düştü!
- 10 Havai fişek fabrikasındaki patlamada, 7 kişi hayatını kaybetmiş 127 kişi yaralanmıştı: Sanıklar tekrar hakim karşısında!