Falezler sup sporu merkezi oluyor
Antalya’nın ‘Altın Boynuzu’ falezlerde sup ve sörf sporu yapmak isteyen yerli ve yabancı turist sayısı ger geçen gün artıyor.

Antalya'nın 'Altın Boynuzu' falezlerde sup ve sörf sporu yapmak isteyen yerli ve yabancı turist sayısı ger geçen gün artıyor. Falez kayalıkları ile denizin birleştiği noktada doyumsuz manzara eşliğinde kürek çekerek dengede kalmayı öğreniyorlar. Yat Limanı'na kadar kürek çeken sup sporcuları Konyaaltı Sahili'ne dönüştü bu kez Beydağlarını kucaklayan Antalya Körfezi'nin doyumsuz manzarasını doyasıya yaşıyorlar.
DENGE SPORU
Sup sporu ile tanıyan eğitimci Özge Emir, "Bu spor Antalya için ideal. Falezlerin doyumsuz manzarası eşliğinde dengede kalarak spor yapıyorsunuz. Çok kısa sürede kilo verip form tutuyorsunuz. Sup ile suda dengede kalmayı öğreniyorsun. Dengede kalamasan bu sporu yapamıyorsun" dedi. Antalya İl Turizm Müdürlüğü ilk kez Antalya'ya sup sporu yapmak için gelen turist sayısının 15 bini geçtiğini kaydetti.
EN SON HABERLER
- 1 Bodrum’da hatalı sürücülere ceza yağdı
- 2 SON DAKİKA | Narin Güran cinayeti davasında ara karar
- 3 Yol çalışmasında Roma dönemine ait insan kemikleri bulundu!
- 4 İtfaiye eri İrfan Acar tahliye edildi
- 5 SON DAKİKA | Bakan Kurum'dan sosyal konut müjdesi: Büyük bir kampanya yapacağız
- 6 Usulsüz rapor soruşturmasına 4 tutuklama
- 7 SON DAKİKA | İstanbul'da deprem fırtınası sürüyor! AFAD duyurdu: İstanbul 4.3 ile sallandı
- 8 SON DAKİKA | 'Para kasaları' ile gizli toplantı! Ekrem İmamoğlu gizli toplantıdan iki sır valizle çıktı
- 9 TMSF güvencesiyle hayata geçen Ataşehir Modern'de yaşam başladı
- 10 İngiliz boksör dehşet saçtı! Taksi sürücüsünü ağır yaraladı