FETÖ'nün Adana il imamı yakalandı
Adana'da örgüt kurmak ve yönetmek suçundan 12 yıl hapis cezasıyla aranan FETÖ'nün Adana il imamı Eyüp Alıcı polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.
Adana'da örgüt kurmak ve yönetmek suçundan 12 yıl hapis cezasıyla aranan FETÖ'nün Adana il imamı yakalandı.
Adana Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında örgüt kurmak ve yönetmek suçundan 12 yıl hapis hapis cezasına çarptırılan ve FETÖ'nün Adana il imamı olduğu değerlendirilen Eyüp Alıcı'nın yakalanması için çalışma başlatıldı. Bu kapsamda Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmada Alıcı'yı Yurt Mahallesi'nde yakaladı.
Adli tıp biriminde sağlık kontrolünden geçirilen Alıcı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Eyüp Alıcı'nın daha önce örgütün çeşitli okullarında da görev yaptığı öğrenildi.
EN SON HABERLER
- 1 Ankara’daki özel okulda skandal! 4 yıllık sınıf öğretmeni fuhuş çetesinden çıktı: Lüks yaşam ve akılalmaz detaylar şok etti!
- 2 SON DAKİKA… Kötü koku nedeniyle camları bile açamıyorlar! Vatandaşlardan İSKİ’ye tepki: Yakında Ümraniye çöplüğüne dönecek
- 3 Olympiakos - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EuroLeague'de dev mücadele!
- 4 TasteAtlas listesine Türkiye'den bir lezzet girdi! İşte dünyanın en iyi lapa yemekleri
- 5 SON DAKİKA | Siber Güvenlik Başkanlığı’ndan açıklama: e-Devlet Kapısı’nda hizmetler kesintisiz sürüyor
- 6 Otoyolda tehlikeli şov pahalıya patladı! Ehliyeti iptal edildi, 66 bin TL ceza kesildi
- 7 İstanbul'da sahte parfüm operasyonu! 350 milyon liralık ürün ele geçirildi: 2 gözaltı
- 8 Zincir markette skandal görüntü: Reyonda et yiyen kedi gündem oldu!
- 9 KPSS Ortaöğretim sınavı ne zaman yapılacak, saat kaçta başlıyor? KPSS Ortaöğretim sınavında geri sayım!
- 10 Başörtülü hakimi reddeden avukat Demirdiş davasında karar çıktı