Gülben Ergen anaokulu açtı
Sanatçı Gülben Ergen, açılışta yaptığı konuşmada, okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaptı. Çocukların ilk defa anaokulunda öğretmenleriyle kurdukları ilişkiyle hayatla bağdaştıklarına işaret eden Ergen, "Anaokulumuzun içini gezip gördüğünüz zaman, çocuklarınız bu anaokuluna gittiği zaman gerçekten kendilerini iyi hissedecekler. Bu okulu sizlere emanet ediyorum." dedi.
Vali Ali Kolat ise sanatçı Gülben Ergen'e eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti. Vali Kolat, daha sonra sanatçı Ergen ile okulun yapımında katkısı olanlara Aşık Veysel figürlü plaket verdi.
Daha sonra anaokulunun açılışını, Vali Ali Kolat, eşi İlksen Kolat, Şarkışla Kaymakamı Abdullah Uçgun ve sanatçı Gülben Ergen birlikte yaptı.
"ŞARKIŞLA'NIN SU SORUNU ÇÖZÜLECEK"
Öte yandan Vali Ali Kolat ve beraberindekiler Kale mevkisinde inşa edilecek içme suyu arıtma tesisinin temel atma törenine katıldı.
Vali Ali Kolat, Kanak Barajı ve arıtma tesisinin inşasıyla, Şarkışla'nın su sorununun çözüleceğine işaret etti.
Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin ise "Şarkışlalı kardeşlerimize daha sağlıklı ve daha temiz daha tatlı su imknı sunacağız." dedi.
Törene Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, Şarkışla Kaymakamı Abdullah Uçgun, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve vatandaşlar da katıldı.
EN SON HABERLER
- 1 Kadıköy'de dron destekli uyuşturucu operasyonu: 2 kişi gözaltına alındı
- 2 Kayseri'de "dur" ihtarına uymadı: Mukavemet gösteren sürücüye 360 bin lira ceza kesildi
- 3 TOKİ kiralık konut kurası ne zaman yapılacak, tarih belli oldu mu? İstanbul'da gözler TOKİ'de!
- 4 Bakırköy Belediyesi'ne 'rüşvet' operasyonunda yeni gelişme: Firma temsilcisi 19 şüpheli tutuklandı
- 5 İstanbul'da yürekler ağza geldi: Anne ve çocuğu çamura saplandı!
- 6 Büyükçekmece'de akılalmaz anlar: Trafik magandası anbean kamerada!
- 7 SON DAKİKA….Hafta sonu planlarını değiştirecek hava! Meteoroloji açıkladı: Sağanak birçok ili etkisi altına alacak!
- 8 Sağanak bu kez Doğu’yu vurdu
- 9 WhatsApp'ta görünmez tuzak! Siz fark etmeden telefona sızıp vurgun yapıyorlar
- 10 "Allah çağırınca böyle oluyor..." Kapadokya'da can veren yeni evli çiftten geriye bu acı detay kaldı