Helikopter ve İHA destekli baskın: Kilolarca uyuşturucu ele geçirildi
Nevşehir merkezli yürütülen kapsamlı narkotik soruşturması, helikopter ve İHA destekli eş zamanlı operasyonla sonuçlandı. 3 ilde belirlenen 45 adrese yapılan baskınlarda 40 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 4 ay süren teknik ve fiziki takip çalışmasının ardından operasyon için harekete geçti. Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, uyuşturucu ticareti yaptığı değerlendirilen şüpheliler takibe alındı.
Nevşehir merkez ile Avanos ve Acıgöl ilçelerinin yanı sıra İstanbul ve Isparta'da toplam 43 kişiye ait 45 farklı adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyona 224 polis katılırken, çalışmalara 1 helikopter, 2 insansız hava aracı ve 2 narkotik dedektör köpeği destek verdi.
Adreslerde gerçekleştirilen aramalarda önemli miktarda uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildi. Ayrıca hassas teraziler, uyuşturucu kullanımına yönelik aparatlar, 5 ruhsatsız tabanca ve tüfek, 4 şarjör ile 63 fişek bulundu. Operasyon kapsamında yakalanan 40 şüpheli emniyete götürülürken, firari 3 zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
EN SON HABERLER
- 1 KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM 2026 takvimi paylaşıldı!
- 2 Edirne’de park halindeki otomobil alev alev yandı
- 3 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den duygusal sözler: Ailesini ilk kez A Haber'e anlattı! 'Benim Annem, Benim Babam'ın ilk konuğu oldu
- 4 Otomobil yol çalışması için açılan çukura düştü: 1 ölü, 5 yaralı
- 5 Zonguldak'taki maden ocağı patlaması: İşletme müdürü de tutuklandı
- 6 Mardin'de iki otomobil çarpıştı: 6 yaralı
- 7 Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri! İzleyenler mest oldu
- 8 Esenler’de 5 katlı binanın çatısındaki yangın söndürüldü
- 9 Kocaeli'de feci kaza: Motosiklet ile cip çarpıştı! 1'i çocuk 2 kişi öldü
- 10 İçişleri Bakanlığı'ndan 'sağanak' uyarısı