İçişleri Bakanlığı açıkladı: 67 düzensiz göçmen ve 5 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı!
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Sahil Güvenliğimiz tarafından Muğla açıklarında 67 düzensiz göçmen ve 5 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı." ifadeleri kullanıldı.
İçişleri Bakanlığı tarafından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapıldı. Açıklamada;
"Sahil Güvenliğimiz tarafından Muğla açıklarında 67 Düzensiz Göçmen ve 5 Göçmen Kaçakçısı şüphelisi yakalandı. İzmir MİT Bölge Başkanlığından Muğla ili Bodrum ilçesi Gümbet mevkiinde göçmen kaçakçılığı yapılabileceği bilgisinin alınması üzerine bölgeye derhal; -Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlükleri personeli, -1 Sahil Güvenlik İnsansız Hava Aracı (İHA) ve -1 Sahil Güvenlik Botu (TCSG-901) sevk edildi. Sahil Güvenlik İnsansız Hava Aracı tarafından tespit edilen yelkenli tekne Sahil Güvenlik Botu tarafından durdurularak, içerisindeki 67 düzensiz göçmen ve 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı. Ayrıca olay ile bağlantılı olarak Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü personeli tarafından yapılan takip sonucunda, karada 3 göçmen kaçakçısı şüphelisi daha yakalandı. Ülkemizin huzuru ve güvenliği için düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle mücadelemizi karada ve denizde kararlılıkla sürdürüyoruz. Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığımızı ve Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığımızı, İzmir MİT Bölge Başkanlığımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.
EN SON HABERLER
- 1 Misafirliğe gittiği evde başından vurularak öldürülmüştü! Murat İmrağ cinayetinde yeni gelişme: Caninin dedesi tutuklandı!
- 2 Kıyamet buzulu hızla eriyor! Çökerse kıyı kentleri sular altında kalacak
- 3 Şişli’de zehir karavanı deşifre oldu! Ekipler 15 gün boyunca adım adım izledi: Yüzlerce kilo uyuşturucu ele geçirildi!
- 4 Uludağ’a sezonun ilk karı yağdı
- 5 Sultangazi’de yangın paniği: 4 katlı binada mahsur kaldılar!
- 6 Dünyanın en iyi kestaneli lezzetleri seçildi: Türkiye listeye ilk 3'ten girdi ama kestane şekeriyle değil!
- 7 Yasa dışı bahse geçit yok: 1 milyar 520 milyon TL'lik işlem hacmi belirlendi! 26 tutuklama
- 8 Mersin'de ilginç anlar kamerada: Böyle gelin alma görülmedi!
- 9 Amasya’da akran dehşeti! Kurusıkı tabancayla tehditler savurdu: O anları kaydedip sosyal medyada paylaştı!
- 10 Antalya’da akılalmaz olay! ‘Polisim’ yalanıyla eve girip eldivenlerini taktı: Ne varsa cebine doldurdu!