İş insanı İnan Kıraç'a vasi tayin edildi! Mahkeme kararını verdi!
Kıraça Holding'in sahibi iş adamı İnan Kıraç hakkında ‘evliliğinin iptali’ istemiyle açılan davada Adli Tıp Kurumu, fiili ehliyetinin yerinde olmadığını belirledi. Bu karar üzerine mahkeme 2 avukatı Kıraç’ın geçici vasisi olarak atadı. Kıraç'a ait taşınırlar, banka hesapları ve hisselerine şerh konuldu.
İş adamı İnan Kıraç'ın kızı İpek Kıraç, 20 Aralık 2024'te Emine Alangoya ile evlenen 87 yaşındaki babasının fiili ehliyetinin yerinde olmadığını iddia ederek evliliğin iptali talebiyle dava açtı. Dava kapsamında Kıraç'a vasi tayini atanması ve kısıtlama verilmesi istendi.
Davayı kabul eden İstanbul Anadolu 18. Aile Mahkemesi, İnan Kıraç'ın Adli Tıp Kurumu'nda nörolojik testlerden geçmesine karar verdi. Geçtiğimiz günlerde Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen İnan Kıraç, heyet karşısına çıktı. İnan Kıraç'a bir dizi test yapıldı.
EN SON HABERLER
- 1 Aliya’nın özgürlüğe kaçışı İstanbul’da yankılandı
- 2 Eskişehir'de korkutan yangın: Marangozhane alevlere teslim oldu
- 3 Elazığ'da feci kaza: Araç refüje çarptı! 1'i ağır 4 yaralı
- 4 3 çocuk babasının acı sonu: Gittiği çiftlik evinde hayatını kaybetti!
- 5 Milyonluk vurgun yapan kuyumcu sırra kadem bastı: O işletmede inceleme başlatıldı!
- 6 İşte dünyanın en tehlikeli ve ölümcül bitkileri
- 7 Suriye'de YPG/SDG’nin karargâhına baskın! Çok sayıda araç ve mühimmat ele geçirildi
- 8 Camideki ayakkabı hırsızlığı kameraya takıldı! Cemaat namaz kılarken hırsız vatandaşın ayakkabısını çaldı
- 9 Türkiye’de kentsel dönüşümün lideri Bahçelievler oldu
- 10 İzmir'de zehir operasyonu: 8 bin hap ele geçirildi