Son Güncelleme: Perşembe 29.10.2015
'İşlenmiş et yerine lama yiyin'
"İşlenmiş et kanser yapıyor" uyarısına dikkat çeken Bolivya Sağlık Bakanlığı'ndan Vick Aguilar "Lama eti lezzetli ve sağlıklı bir seçenek" dedi
Güney Amerika mutfağında popüler
Yünüyle ünlü olan lamaların eti protein açısından oldukça zengin ve düşük yağ oranına sahip. On sene öncesine kadar lüks restoranların mönüsünde bulunan lama eti Güney Amerika'ya ünlü kaşif Kristof Kolomb gelmeden önce yeniyordu. Güney Amerika'daki And Dağları ve Peru'daki yemek kültüründe önemli bir yere sahip olan lama eti özellikle önemli günlerde tüketiliyor. Lama eti kendine has tadıyla bölgede oldukça popüler.
EN SON HABERLER
- 1 Büyükçekmece’de CHP’nin ölüm villaları soruşturması tamamladı: 23 şüpheliye dava açıldı!
- 2 Bursa'da alkollü sürücü polisten kaçarken refüje çıktı
- 3 Ataşehir’de cani sürücü yolda uyuyan köpeği ezdi
- 4 İşte dünyanın en lanetli adası! Birçok insan yaşadı, hepsinin başına aynı şey geldi
- 5 Taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek vahşice öldürülmüştü: İddianamedeki detaylar kan dondurdu!
- 6 Düzce'de hırsızlık suçundan aranan şahıs kıskıvrak yakalandı!
- 7 Bakan Yerlikaya duyurdu: MAHZEN-40 operasyonunda 127 şüpheli yakalandı!
- 8 Tatil için Antalya’ya gelen gurbetçi denizde boğuldu
- 9 Annem savcı olmamı istemişti! Cübbeyi giydiğimi göremeyecek
- 10 Geçirdiği kaza sonrası kafası ikiye ayrıldı! İşte akılalmaz kurtuluş...