İstanbul için şiddetli yağış uyarısı yapıldı
İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, kentte akşam saatlerinden itibaren yağış beklendiği, yağışların çarşamba günü yer yer kuvvetli olmasının tahmin edildiği kaydedildi.
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün değerlendirilmesine göre; İstanbul genelinin Salı günü akşam saatlerinden itibaren yağışlı sistemin etkisi altına gireceği belirtildi. Yağışların çarşamba günü Anadolu Yakası ve Boğaz çevresinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinin ifade edildiği açıklamada, "Yağışlı sistemin Perşembe günü sabah saatlerinde ilimizi terk edeceği tahmin edilmektedir. Sıcaklıkların; Çarşamba günü mevsim normallerinin 4 ila 6 derece altına düşeceği, Cuma günü tekrar mevsim normallerine yükselmesi beklenmektedir. Bu akşam ve gece saatlerinde güneyli yönlerden esmesi beklendiğinden soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.
EN SON HABERLER
- 1 Sokakta oynayan çocuklara minibüs çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
- 2 Kayseri’de evin tavanı çöktü: 75 yaşındaki kadın yaralandı!
- 3 Bursa'da korkunç iş kazası: Demir bloğun altında kalan genç hayatını kaybetti
- 4 Karadeniz’de karaya oturmuştu: Liberya bayraklı gemi kurtarıldı!
- 5 Eyüpsultan'da ağaç kesimi iddiaları sonrası vatandaşlardan İBB'ye tepki
- 6 Sarıyer'de karaya oturan 238 metrelik tanker kurtarıldı
- 7 Zodyağın en gizemli burçları belli oldu! Onları çözmek hiç kolay değil
- 8 Bakan Çiftçi, Brüksel'de Türk vatandaşlarıyla bir araya geldi: Bir bardak çayın sıcaklığında aynı gönül bağını hissettik
- 9 Zeynep bebeği selden kurtarmıştı: Türkiye'nin konuştuğu AFAD kahramanı konuştu: "Bizim için paha biçilemez mutluluk"
- 10 Ankara'da otobüs dehşeti! Yoldan çıkan araç üst geçidin ayağına çarptı: 24 yaralı!