İstanbul Unkapanı'ndaki kısaltması İMÇ olan ünlü çarşı 1960'lı yıllarda hangilerinin yeni bir alana ihtiyaç duymaları üzerine kurulmuştur?
ATV ekranlarının sevilen yarışması “Kim Milyoner Olmak İster?” yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Pek çok farklı konuda sorularla yarışmacıların bilgisini sınayan ve karşılığında para ödülü veren yarışmanın bugün ekranlara gelen bölümünde sorulan İstanbul Unkapanı'ndaki kısaltması İMÇ olan ünlü çarşı 1960'lı yıllarda hangilerinin yeni bir alana ihtiyaç duymaları üzerine kurulmuştur? sorusunun yanıtları merak konusu oldu. Yanıtı merak edilen İstanbul Unkapanı'ndaki kısaltması İMÇ olan ünlü çarşı 1960'lı yıllarda hangilerinin yeni bir alana ihtiyaç duymaları üzerine kurulmuştur? sorusunun cevabı ve tüm detaylar.
Televizyonların ve ATV ekranlarının uzun soluklu yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster"in bugün yayınlanan son bölümünde sorulan İstanbul Unkapanı'ndaki kısaltması İMÇ olan ünlü çarşı 1960'lı yıllarda hangilerinin yeni bir alana ihtiyaç duymaları üzerine kurulmuştur? sorusunun cevabı merak konusu olarak izleyenler tarafından araştırılmaya devam ediliyor.
EN SON HABERLER
- 1 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! Milli Piyango online ile 16 Ekim 2026 On Numara çekilişi
- 2 Sakarya Valiliği duyurdu! O kurumlarda faaliyetlere 2 gün ara verildi
- 3 İstanbul Valiliğinden şiddetli yağış uyarısı! “Cumartesi günü öğle saatine kadar Avrupa, öğleden sonra Anadoluda şiddetli yağış var”
- 4 Direksiyon hâkimiyetini kaybetti, uçuruma yuvarlandı
- 5 Milli Eğitim Bakanı Tekin: Türkiye'deki herkes demokrasiden yana tavır almalı
- 6 Eyüpsultan’da park halindeki araç alev alev yandı
- 7 SON DAKİKA | Kocaeli'nden acı haber! Sel sularına kapılan muhtar Mustafa Gedikli'nin cansız bedeni bulundu
- 8 BİM aktüel 18 Ekim 2026 Pazar kataloğu: Türk kahve makinesi, blender set... Bu hafta BİM'de neler var?
- 9 Mersin’in Sıfır Atık yol haritası açıklandı
- 10 Burdur’da acı olay: Barakada çıkan yangında hayatını kaybetti