İstanbul Valisi Gül bayram öncesi havadan trafik denetimi yaptı
İstanbul Valisi Davut Gül, 9 günlük bayram tatilinin ilk gününde helikopterle kent trafiğinin yoğun noktalarını denetledi. Denetimlerin bayram sonuna kadar aralıksız olarak devam edeceğini kurallara uymayanların cezalandırılacağı belirtildi.
Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından mesai saatinin bitimiyle yollarda hareketlilik başladı. Bayramı memleketlerinde ve tatil beldelerinde geçirmek isteyenler, akşam saatlerinden itibaren yollara çıktı.
İstanbul Valisi Davut Gül de tatilin ilk gününde helikopterle kent genelinde gerçekleştirilen trafik denetimine katıldı. Havadan İstanbul'un giriş çıkışlarındaki yoğun noktaları denetleyen Vali Gül, "İstanbul'un giriş ve çıkışların yoğun olduğu noktalar ile otoyollar ve Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı denetlendi. Bu denetimler karadan havadan ve denizden devam edecektir kurallara uymayanlar ise cezalandırılacaklardır. Önemli olan insan hayatıdır. Bayram süresince olumsuz bir durum olmaması için 7-24 görev yapılacaktır" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Sağanak yağış Anadolu Yakası'nda etkili oldu! Araçta mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı
- 2 Pastırma sıcakları ne zaman başlayacak ve bitecek? 2026 Pastırma yazı için geri sayım!
- 3 KYK burs ve kredi ücreti ne kadar, kaç TL? 2026-2027 KYK burs ve kredi ne zaman yatacak?
- 4 Bursa'da feci kaza: Yolcu minibüsü ticari araçla çarpıştı! 1 ölü, 10 yaralı...
- 5 Savunma Sanayii Başkanı Görgün: "Firmalarımız 2026 yılında 15 milyar dolarlık yeni sözleşme imzaladı"
- 6 Kayaları oyup güvercinlere ev yaptılar! Asıl amaçları bambaşkaydı
- 7 Çankırı'da 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı!
- 8 Küçükçekmece'de korkutan anlar: Çatırdama sesleri gelen 7 katlı bina boşaltıldı
- 9 Sayısal loto sonuçları erişime açıldı! 17 Ekim 2026 Çılgın Sayısal Loto sonuçları
- 10 Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 17 Ekim 2026 MasterChef eleme adayları belli oldu!