İstanbul'da banka soygunu! Paraları alıp kayıplara karıştılar...
İstanbul'da korku dolu anlar yaşandı. Beylikdüzü'nde bir banka 2 kişi tarafından soyuldu. Soyguncuların 80 bin dolar aldığı belirtildi.

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde bulunan bir bankaya saat 17.00 sıralarında gelen 2 kişi, güvenlik görevlisini tehdit ederek etkisiz hale getirdi. Soyguncular 80 bin doları alarak kaçtığı öne sürüldü. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin soyguncuları yakalama çalışması devam ediyor.
Görgü tanığı Kamil Akyapı, "Silah çekip, bankayı soydular. Ben de hemen yan tarafta okulda çalışıyorum. Çekip gittiler. Ondan sonra polisler geldi. 2 kişiydiler, silahları vardı. Soyguncuların girdiğini gördüm" dedi.


EN SON HABERLER
- 1 İstanbul'daki 6.2'lik depremin ardından Prof. Dr. Aksoy uyardı! "Asıl tehlike o bölgede..."
- 2 SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! Mersin merkezli 20 ilde 'yasa dışı bahis' operasyonu
- 3 Milas-Bodrum Havalimanı 109 bin 367 yolcuya hizmet verdi
- 4 Samsun'da boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti
- 5 İstanbul'daki depremin ardından çatlaklar tespit edilmişti: 3 bina mühürlendi!
- 6 12 yıllık eşini katleden müzisyenin ifadesi kan dondurdu! "Sapladığım bıçak kırılınca tornavidayla..."
- 7 İstanbul depremi sonrası çadır fiyatları fırladı: 1 günde 8 bin 500 liralık artış!
- 8 Kuzey Irak şehidine veda! Şehit olan Uzman Onbaşı Berat Mecit Day memleketinde toprağa verildi
- 9 Siirt'te kahreden olay: 18 günlük yaşam savaşını kaybetti
- 10 Deprem korkusu vatandaşı sokağa döktü