İzmir'de yol kesip araçtan inmişlerdi: 2 şüpheliye ceza kesildi!
İzmir’in Konak ilçesinde başka bir aracı ısrarla takip eden ve araçtan inerek trafik güvenliğini tehlikeye düşüren sürücüye 186 bin 438 TL, yanındaki yolcuya da 180 bin TL para cezası uygulandı. Sürücünün ehliyetine 120 gün el konulurken, araç 60 gün trafikten men edildi.
Olay bugün Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda meydana geldi. Sanal medyaya yansıyan görüntüler üzerine Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince inceleme başlatıldı. Yapılan çalışmada, E.O. (25) isimli sürücünün başka bir aracı ısrarla takip ettiği ve araçtan inerek trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü tespit edildi.
Sürücüye 186 bin 438 TL idari para cezası uygulanırken, ehliyeti 120 gün süreyle geri alındı ve aracı 60 da gün trafikten men edildi. Araçta yolcu olarak bulunan Y.Ö.'ye (27) de 180 bin TL para cezası kesildi.
İki kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
EN SON HABERLER
- 1 Erzincan'da istinat duvarı çöktüğü yol trafiğe kapatıldı
- 2 Alanya'da narkotik operasyonu: 2 şüpheli tutuklandı
- 3 İlber Ortaylı 'Buraları yürümeden şehri gördüm demeyin' demişti: İşte, İstanbul’un en eşsiz 13 durağı
- 4 "Allah çağırınca böyle oluyor..." Kapadokya'da can veren yeni evli çiftten geriye bu acı detay kaldı
- 5 Milas Belediyesi soruşturmasında tutuklanmıştı: Fevzi Topuz başka cezaevine nakledildi
- 6 SON DAKİKA | İstanbul için tarih verildi! Birçok ilde sağanak alarmı: Günlerce sürecek
- 7 Trabzon'da silahlı kavgada 1 kişi öldü
- 8 Daltonlar suç örgütü operasyonunda 52 tutuklama talebi
- 9 Lösemili Çocuklar Haftası'nda dört farklı etkinlik! "İyileşme yalnızca hastane odasında gerçekleşmiyor"
- 10 Bakan Göktaş: Aile ve Kadın Konseyi'ni kalıcı bir iş birliği zemini olarak görüyoruz