İzmir’den Beykoz Belediyesi’ne transfer olan Tuncay Özkan’ın eski şoförü tutuklandı
Beykoz Belediyesi’ne yönelik başlatılan soruşturma kapsamında İzmir’den 4 ay önce Sosyal Yardım İşleri Müdürü olarak atanan, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın eski şoförü Orkun Kalonya da ‘ihaleye fesat karıştırma’ soruşturması kapsamında tutuklandı.
Beykoz Belediyesi'ne yönelik "ihaleye fesat karıştırma" ile "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, üyelik ve yardım" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında, Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve 22 kişi gözaltına alınmıştı. Savcılık incelemeleri sonucunda, Köseler ile birlikte 4 ay önce atadığı Sosyal Yardım İşleri Müdürü Orkun Kalonya dâhil 13 kişi tutuklandı.
TUNCAY ÖZKAN'IN ESKİ ŞOFÖRÜ
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ın şoförü olarak bilinen Orkun Kalonya, yaklaşık bir yıl içinde önce istisnai kadrodan önce Buca Belediyesi Özel Kalem Müdürü, kısa süre sonra ise Çeşme Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak atanmıştı. Kolonya, Kasım 2024'de Alaattin Köseler'in onayıyla İzmir'den Beykoz Belediyesi'ne Sosyal Yardım İşleri Müdürü olarak transfer oldu.
EN SON HABERLER
- 1 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETİ ALINACAKTIR
- 2 SON DAKİKA | Sırrı Süreyya Önder kalp rahatsızlığı geçirdi: DEM Parti'den açıklama: Hastanaye kaldırıldı
- 3 Sinirlerine hakim olamadı: Aracından inip, yumruklarına başvurdu!
- 4 Kayıp adam otomobilinde ölü bulundu
- 5 Babası ile aynı kaderi paylaştı
- 6 Çanakkale’de 22 düzensiz göçmen yakalandı!
- 7 İzmir'de 8 ton etil alkol ele geçirildi
- 8 Bakan Kurum, ilçeden görüntüleri paylaştı: "TOKİ ile Malatya Kale'de kale gibi konutlar yaptık”
- 9 Gemlik'te ölü yavru yunus balığı sahile vurdu
- 10 Köpekten kaçan çocuğa motosiklet çarptı: 2 yaralı