Kaçak içki ve sigara baskını
Bolu İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan çalışmalar neticesinde, Göynük İlçesinde bir adreste yapılan aramada çok sayıda kaçak içki ve sigara ele geçirildi.

Yeni yıla sayılı günler kala, ülke genelinde kaçak içki ve sigara üreten kişi veya kişilerin sayıları da artamaya başladı. Öte yandan kaçak olarak üretilen içkileri kullanan vatandaşların da ölüm sayılarında artış gözlendi.
Bolu Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Göynük ilçesinde ki bir adrese yapılan baskında, 100 litre kaçak şarap, 6 litre kaçak rakı, 13 adet kaçak içki yapımında kullanılan damıtma aparatı ve bin 570 adet içi tütün doldurulmuş makaron ele geçirilmiş olup 1 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.
Bolu İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri; "Bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik yapılan operasyonlar, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir" denildi.


EN SON HABERLER
- 1 Tarsus'ta akşam saatlerinde ev yangını
- 2 Manisa'da baba oğul arasındaki tartışma kanlı bitti!
- 3 Ayvalık'ta Sahil Güvenlik ekipleri, 35 düzensiz göçmeni yakaladı
- 4 Konya'daki kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu
- 5 Bayram tatilinden erken dönen tatilciler yolda yoğunluk oluşturdu
- 6 Gözyaşları sel oldu! Trafik kazasında hayatını kaybeden gençler toprağa verildi
- 7 Yer: Eskişehir! Üst yoldan alt geçide düştü: Feci şekilde can verdi
- 8 İzmir’de araç kaygan zeminde takla attı! 1 ölü, 4 yaralı
- 9 Otomobil şarampole yuvarlandı: 2 ölü, 3 yaralı
- 10 Datça’da fırtına nedeniyle tekne battı