Kadıköy'de 4 katlı binada yangın: 1'i ağır 8 yaralı
Kadıköy’de 4 katlı binanın giriş katında çıkan yangında aralarında yaşlı, kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu 1’i ağır 8 kişi yaralandı.
Yangın, saat 02.00 sıralarında Acıbadem Mahallesi Haşim Bey Sokak'ta bulunan 4 katlı apartmanın giriş katındaki dairede çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan alevler, kısa sürede dairenin tamamını sardı. Dumanlar binaya yayılırken, üst katlarda bulunan apartman sakinlerinden bazıları kendi çabalarıyla binadan çıktı. Mahsur kalanlar ise balkon ve pencerelere çıkarak yardım bekledi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
MAHSUR KALANLARI İTFAİYE KURTARDI
İtfaiye ekipleri, üst katlarda mahsur kalanları merdivenle binadan tahliye etti. Yangının başladığı dairede 2 kızı ile birlikte mahsur kalan ve yürüme güçlüğü çeken yaşlı bir kişi de ekipler tarafından dışarı çıkarıldı.
Yangında yaralanan 1'i ağır 8 kişi, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İtfaiyenin yaklaşık bir saat süren çalışması sonucu yangın söndürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA! Valiliklerden art arda açıklamalar: YARIN OKULLAR TATİL Mİ? İşte 14 Ocak'ta kar tatili olan iller
- 2 Coğrafi işaret maskesiyle 'polifenol' oyunu: GARANDERE zeytinyağında etikette 933, şişede 251
- 3 İşte dünyanın en tehlikeli ve ölümcül bitkileri
- 4 Sobadan çıkan yangın, evi küle çevirdi
- 5 Kütahya'da gece bekçisi iş yerinde ölü bulundu
- 6 Aliya’nın ‘Özgürlüğe Kaçışım’ı İstanbul’da yankılandı
- 7 Barajların su seviyesi yükseldi
- 8 Nevşehir’de bir kadın evde ölü bulundu!
- 9 10 gün işkence etti boğup ormana gömdü
- 10 Aliya’nın özgürlüğe kaçışı İstanbul’da yankılandı