Pazar 18.11.2012
Son Güncelleme: Pazar 18.11.2012

Kansere karşı koruyan 5 bitki

ABD'nin Dana-Farber Kanser Enstitüsü'nün araştırmasına göre, sonbahar ve kışta yetişen birçok sebze ve meyve, kansere karşı çok faydalı. Gırtlak, kolon, akciğer ve göğüs kanserlerine karşı elma birebir ve kabuğu ile yenmesi gerekiyor. Böğürtlen ve ahududu kan kanseri ve kolon kanserine karşı etkili. Pancar ve havuç ise prostat ve mide kanserini önlüyor. Tatlısı ile kızartması zararlı olsa da haşlanmış patates de tüketilmesi gereken faydalı bir sebze.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.