Kavurma tarifi: Kurban eti ile en leziz, en pratik, püf noktaları ile lokum kıvamında nefis, yumuşacık kavurma nasıl yapılır?
Kurban Bayramı’nda kavurma yapmak için kolları sıvayanlar en lezzetli kavurma tarifi arayışına girdi. 9 Temmuz bayramın ilk gününde dana etli kavurmanın nasıl yapıldığı malzemeleri ve püf noktalarıyla öne çıkıyor. Soflarınızın vazgeçilmezi, lezzetiyle tadı damağınızda kalan kavurmanın tarifine haberimizde değindik. Peki Kavurma tarifi nasıl yapılır? İşte tam kıvamında lokum gibi kavurma yapılışı ve tarifi
Mübarek Kurban Bayramı'nda yapılan kavurma, sofraların vazgeçilmezi haline geliyor. Eti pişirirken püf noktası ise bir gece dinlendirdikten sonra sinirleri temizlenerek kuşbaşı şeklinde doğranmasıdır. Etler kuşbaşı doğranır. 1 gece buzdolabında dinlendirilir. Püf noktaları ve malzemeleriyle en lezzetli kavurma tarifi araştırılıyor. Peki Kavurma tarifi nasıl yapılır? İşte tam kıvamında ve lezzetli kavurma yapılışı!
KAVURMA TARİFİ NASIL YAPILIR?
Kurban Bayramı'nda soflarınızın vazgeçilmezi, lezzetiyle tadı damağınızda kalan kavurmanın tarifine haberimizde değindik. İşte adım adım kavurma tarifi…
EN SON HABERLER
- 1 Rize’de kahreden kaza: 1 kişi öldü! Yaralılar var…
- 2 Şanlıurfa'da sulama kanalına düşen çocuk hayatını kaybetti
- 3 Aksaray'da sınıf öğretmenine sopalı saldırı!
- 4 Kütahya’da kaza: 15 yaşındaki çocuk dehşet saçtı! Yaralılar var
- 5 Motokurye Ata Emre Akman öldürülmüştü: Son görüntüleri ortaya çıktı!
- 6 İstiklal'de iş yerinde yangın! Bölgeye ekipler sevk edildi
- 7 O ilimizde piton alarmı sürüyor! Halk panik içinde, 4 gündür nöbette
- 8 Konya BŞB
- 9 Şaban Ataş olayında yeni gelişme! Cinayeti işlediği söylenen Burhanettin Öztürk'ün eşi konuştu: İki ismi işaret etti
- 10 ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM SON DURUM: Bakan Işıkhan'dan açıklama! 2024 Temmuz’da asgari ücrete ek zam var mı?