Kayserililer, ‘millet bahçesi’ni çok sevdi
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı ve yakın zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi açılışını gerçekleştireceği Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, vatandaşların uğrak mekânı oldu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde yapımı tamamlanan 1 milyon 260 bin metrekarelik toplam alanda 1 milyon metrekare yeşil alanıyla dikkat çeken Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında hizmete girmiş ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanmıştı.
KAYSERİLİLER MİLLET BAHÇESİNE AKIN ETTİ
1 milyon 260 bin metrekare alanıyla Türkiye'nin açılışı yapılmış en büyük millet bahçesi özelliğini taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, açıldığı ilk günden bu zamana kadar adeta dolup, taşıyor. Güzel havayı fırsat bilen ebeveynler, hafta sonu çocuklarını da alıp, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ne koştular.
GENÇLER, FUTBOL, BASKETBOL TESİSLERİ VE BİSİKLET PARKURLARI'NDA
Özellikle gençlerin ilgisini çeken millet bahçesi, içerisinde birçok sportif ve sosyal faaliyetleri barındırıyor. Bazı gençler, spor tesislerinde futbol ve basketbol oynarken, bazıları da parkurlarda bisiklet ve patenlerle mini gösteri yapıyorlar. Vatandaşlar tarafından bisiklet ve yürüyüş yolları da tıklım tıklım dolarken, oyun parklarında da çocukların neşeli sesleri yankılanıyor. Dilsiz dostlarını da millet bahçesinde gezdiren vatandaşlar, yapay gölet etrafında da keyifli vakit geçiriyor. Millet bahçesinde vakit geçiren vatandaşlar, bu önemli projenin Kayseri'ye değer kattığını, adeta bir cazibe merkezi olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler.
"ŞEHİR DIŞINDAN GELİYORUM, ÇOK BEĞENDİM"
Zeliha Çiçek isimli vatandaş, "Milletimize, vatanımıza çok güzel bir hizmet verilmiş. Belediyemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz. Ben şehir dışından geliyorum, çok beğendim" derken, ailesi ile birlikte millet bahçesine gelen Mustafa Furkan ise "Gayet geniş ve güzel park yerleri yapmışlar, ne kadar araç gelse alacak büyüklükte. Çocukların eğlenmeleri için değişik tarzda eğlence aleti var. Çok memnun kaldık" diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Bakan Yumaklı: Ülke genelindeki yangınlarda tam kontrol sağlanmıştır!
- 2 Kuzenler arasındaki tartışma kanlı bitti: Silahlı saldırıya uğrayan adam hayatını kaybetti!
- 3 Düğüne giderken kaza yaptılar
- 4 'Daltonlar' iddianamesi tamam: İşte istenen cezalar! Suç stratejileri ortaya çıktı
- 5 Manisa'da insanlık ölmemiş dedirten olay: Para dolu çantayı düşünmeden teslim etti!
- 6 Datça açıklarında 86 düzensiz göçmen yakalandı
- 7 KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: 795 personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman ve şartları neler?
- 8 'Aşk ve Gözyaşı'nın ilk tanıtımı büyük ses getirdi: Meyra ve Selim'in fırtınalı aşkı Eylül'de ATV'de!
- 9 Next Sosyal adım adım 1 milyon kullanıcıya yaklaşıyor! Yerli ve milli platformdan büyük başarı
- 10 Işıkta duran araca çarptı! 1 ölü 5 yaralı