Kazada yaşamını yitiren sağlıkçı anne ve 2 çocuğu dualarla uğurlandılar
Gaziantep’te karşı şeritten çıkan otomobilin çarptığı araçta yaşamını yitiren acil tıp teknisyeni Gülseren Kestanlıoğlu ile çocukları Eylül (5) ve Atlas Mete (1) Gaziantep’te düzenlenen törenle defin için memleketlerine uğurlandı.
Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü binası önünde düzenlenen törene Gaziantep Vali Yardımcısı İlker Eker, Şahinbey Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, İl Sağlık Müdürü Vekili Uzm. Dr. Emine Korkmaz ve Şahinbey İlçe Müftüsü Mehmet Arslaner ile Kestanlıoğlu'nun mesai arkadaşları hazır bulundu Gülseren Kestanlıoğlu ve çocukları Şahinbey ile Müftüsü Mehmet Arslaner tarafından yapılan duanın ardından memleketleri Kahramanmaraş'a uğurlandı.
Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Kestanlıoğlu'nun meslektaşı olan eşi Ahmet Kestanlıoğlu ile annesi Naile Kestanlıoğlu'nun tedavileri hastanede devam ediyor.
Gaziantep'te önceki gece meydana gelen kazada, Yunus Emre Kuvrağ yönetimindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yolun karşı şeridine geçerek Ahmet Kestanlıoğlu yönetimindeki araca çarpmış, kazada Gülseren Kestanlıoğlu ile çocukları Eylül ve Atlas Mete ile diğer aracın sürücüsü Yunus Emre Kuvrağ ile araçta bulunan İsmail Volkan Deler yaşamlarını yitirirken, sağlık personeli Ahmet Kestanlıoğlu ve annesi Naile Kestanlıoğlu ise ağır yaralanmıştı.
EN SON HABERLER
- 1 Elazığ’da tartışma silahlı kavgaya dönüştü! 1 yaralı
- 2 İki grup arasındaki kavga kanlı bitti: 3 yaralı!
- 3 Eski belediye başkanına suikast davasında kan donduran itiraf: “175 bin TL’ye anlaştım ama…”
- 4 İstanbul'da suç örgütlerine operasyon: 17 şüpheli tutuklandı
- 5 AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞLADI! İşte, başvuru ekranı ve koşulları
- 6 TOKİ'ye aynı evden iki kişi başvurabilir mi? Üzerine ev, arsa, hisseli tapu olan TOKİ'ye başvurmaz mı?
- 7 Asker eğlencesinde kan döküldü! Bıçaklanan genç hayatını kaybetti
- 8 Konya'da ev yangını: 1 ölü, 1 yaralı!
- 9 Isparta'da kamyon takla attı: 1 yaralı
- 10 Malatya'da sokak satıcılarına operasyon! 3 kişi tutuklandı