Kocaeli Valiliği uyardı: “Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayın!”
Kocaeli’yi esir alan şiddetli sağanak ve fırtına hayatı felç ederken, kritik noktalardan peş peşe hayatı olumsuz yönde etkileyen kötü haberler geliyor. Sağanak yağış nedeniyle D-130 Karayolu üzeri Başiskele İlçesi Seymen mevkiinde bulunan kavşak sular altında kalarak trafiğe kapatılırken, Kocaeli Valiliği'nden trafiğe çıkmayın uyarısı geldi.
Kent genelinde etkisini artıran şiddetli yağışlar altyapıyı çökertti, pek çok noktada yollar göle döndü. Yaşanan olumsuzlukların ardından Kocaeli Valiliği acil bir duyuru yaparak vatandaşlara kritik uyarılarda bulundu.
SEYMEN KAVŞAĞI ULAŞIMA KAPANDI
Sağanağın en sert vurduğu noktaların başında gelen Başiskele'deki Seymen Kavşağı, su baskınları ve biriken sular nedeniyle çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Sürücülerin mağduriyet yaşamaması ve tıkalı arterlerde mahsur kalmaması için Valilik alternatif güzergâhları duyurdu.Yapılan resmi açıklamada, D-130 Karayolu'nda ulaşımda aksamalar yaşanacağı belirtilerek şu ifadelere yer verildi: "Son meteorolojik verilere göre aşırı yağışların gün boyunca ilimizde etkisini sürdüreceğinden, vatandaşlarımızın acil ve zorunlu hâller dışında trafiğe çıkmamaları önemle rica olunur. D-130 Karayolu'nda ulaşımda aksamalar yaşanacağından, seyahat etmek zorunda olan vatandaşlarımızın Yeniköy Kavşağı ile Karşıyaka Kavşağı arasındaki alternatif güzergâhları kullanmaları gerekmektedir." Ekipler kent genelinde su tahliye ve yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürürken, yetkililer gün boyunca sürmesi beklenen yağışlara karşı vatandaşların tedbirli olmalarını istedi.
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA... Kocaeli'de araç sel sularına kapıldı! Muhtar Mustafa Gedikli kayıp...
- 2 SON DAKİKA | Reyhanlı saldırısı sanığı terörist Mihraç Ural yakalandı
- 3 SON DAKİKA… Mega El Nino İstanbul’u vurdu! Uzmanlar canlı yayında açıkladı: 3 aylık yağış bir günde düştü…
- 4 Kediniz bunu yapıyorsa dikkat! Size bir şey söylemeye çalışıyor
- 5 Beşiktaş - Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? EuroLeague'de siyah-beyazlılar galibiyet peşinde!
- 6 Ayakkabısı ıslanmasın diyerek suya girdi! 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti: Ortaya çıkan detay yürek yaktı...
- 7 Otomobil tutkunlarının unutamadığı 62 efsane otomobil: Üretimden kalktı ama hafızalardan silinmedi! Toros, Murat 124, Serçe ve Vosvos ve diğerleri
- 8 Kahramanmaraş'ta su isteme tartışması cinayetle sonuçlanmıştı: Davada karar bozuldu
- 9 SON DAKİKA! İçişleri Bakanı Çiftçi son durumu paylaştı! 2 can kaybı, 2 bin 727 tahliye!
- 10 Türkiye-Belçika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? A Milli Takım Uluslar Ligi takvimi!