Kocaya ‘botoks’ dayağı
Kocasının kendisinden habersiz “Botoks” yaptırdığını gören genç kadın, eşini darp etti. Darp raporu alan koca, şikâyetçi oldu
İstanbul'da, kocasının yüzüne botoks yaptırdığını fark eden genç kadın, eşini darp etti. Zeytinburnu'nda özel bir hastanede amir olarak çalışan Hasan A. (40), aynı hastanede hemşire olarak görev yapan Emine A. (33) ile evliydi. Kocasının kendisinden habersiz, botoks yaptırdığını gören Emine A., tepki gösterdi.
"40 YAŞINDAN SONRA AZDIN İ... OLACAKSIN BAŞIMIZA"
Tartışma sırasında genç kadın kocasını darp etti ve "40 yaşından sonra azdın. İb... mi olacaksın başımıza" şeklinde hakaret içerikli sözler sarf etti. Hastaneden darp raporu alan Hasan A., eşinden şikâyetçi oldu. Kadının olayla ilgili ifadesine başvuruldu. Emine A., yaşanan tartışmayı doğruladı. İstanbul Ailenin Korunması Bürosu tarafından yürütülen soruşturma sonunda genç kadın hakkında, "Eşe karşı yaralama ve hakaret" suçlarından dava açıldı. Dava, Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.
EN SON HABERLER
- 1 "Menemeni tek geçerim" diyorsanız bu listeye bakın: Yumurtalı 4 Türk lezzeti globalde yarışıyor!
- 2 Adana'da sağanak paniği: Su basan alt geçitte mahsur kaldılar!
- 3 SON DAKİKA | Şile Ağva yolunda toprak kaydı!
- 4 Ayazağa’daki sel felaketinde Ahmet ve Haşim kaybolmuştu! Kahreden son görüntüleri ortaya çıktı
- 5 Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı: 1 ölü 4 yaralı
- 6 İçişleri Bakanı Çiftçi’den Batman’a “Terörsüz Türkiye” Çıkarması
- 7 Konya'da dev organizasyon başladı: Yüzbinlerce kitapseveri buluşturacak!
- 8 Silivri'de feci kaza! Çöp kamyonu ile İETT otobüsü çarpıştı
- 9 Sakarya’da korku dolu anlar! Dolandırıldığını iddia edip dehşet saçtı: Rastgele ateş açıp…
- 10 Tıkanan boruyu açmak için kazdı, altından tarih fışkırdı: Restoran açacaktı, müze sahibi oldu!