Komplo ile karşı karşıyayım
Söz konusu adamların adını bile ilk kez o gazetede gördüm. Resmen bir komplo ile karşı karşıya kaldım. Ve bu komplonun sinyalleri verildi önceden bana.
Peki kim ya da kimler sana komplo düzenlemiş olabilir ki? Bir tahminin var mı?
Tahmin ediyorum tabi. Bizim camiada çok battığım insanlar var. Rahatsızlık veriyorum o insanlara. Bir tehdit oluşturuyorum onların üzerinde.
Nasıl bir tehdit oluşturabilirsin ki?
Bilmiyorum. Çok yakında bir albümüm çıkacak. O yüzden de olabilir belki.
Senin daha önce de adın Barbie Operasyonu'nda geçmişti. O zaman albüm filan yoktu.
Sadece buna neden albüm değildir. Ama inanın ne olduğunu ben bile bilemiyorum. Bizim piyasamız o kadar küçük ki herkes herkesin ayağını kaydırmaya çalışıyor.
Ne yapıyorlar mesela?
Öyle olaylar oluyor ki. Kaç kez, "Ece Gürsel varsa ben olmam" deyip ekmeğimle oynamaya çalıştılar. Önümüzdeki günlerde önemli bir defile olacak mesela. Defileyi yapacak organizasyondaki kadın beni arayıp bazı mankenlerin, "Ece Gürsel varsa biz olmayız. Ece'yi çıkarın kadrodan" dediğini söyledi. Bunlar ünlü isimler üstelik. Tabi organizasyonu yapan bayan "Öyle şey olmaz siz nasıl insanların ekmeği ile oynarsınız" diyerek onları kadrodan çıkarmış. Ben de özellikle kim olduklarını sorunca "Kadro da görmeyince kim olduğunu anlayacaksın" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Son dakika | Seçil Erzan’ın 211 yıl 9 aya kadar hapsi talep edildi: Savcılık mütaalasını açıkladı
- 2 Trilyon dolarlık harita yeniden çizildi: Türkiye hangi madenle zirveye oynadı? İşte 2026 mineral zengini ülkeler
- 3 Antalya'da COP31 için 27 bin 957 personel görevlendirildi! "Türkiye'ye yakışır program gerçekleştireceğiz"
- 4 MSB açıkladı: Van'da 21 kilo uyuşturucu ele geçirildi
- 5 Afyonkarahisar'da pusuya düşen 3 esnaf memleketleri Kırşehir’de toprağa verildi!
- 6 Umre yolculuğuna çıkamadan hayatını kaybetti: Havalimanında dua ederken fenalaştı!
- 7 Kültür ve Turizm Bakanlığının dikkat çeken 2027 yılı bütçesi! “Türkiye küresel ölçekte standart belirleyen ülkelerden”
- 8 Dağın altından çöle su taşıdılar! 19,3 kilometrelik tünel görenleri şaşırtıyor
- 9 Avcılar'da kan donduran olay! Evde başlayan bıçaklı saldırı sokakta devam etti: Saldırgan kıskıvrak yakalandı
- 10 Hurda sandığı lamba servet değerinde çıktı! Altındaki imza her şeyi değiştirdi