Levent Kırca son yolculuğuna uğurlandı
Karaciğer kanserine yenik düşen usta tiyatrocu Levent Kırca, son yolculuğuna uğurlandı. Törene katılan Kırca'nın eski eşi Oya Başar'ın ayakta durmakta güçlük çektiği ve gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Ünlü oyuncu için Levent Afet Yolal Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve sanat dünyasının tanınmış isimleri de katıldı. Oldukça bitkin olduğu gözlenen Kırca'nın eski eşi Oya Başar ise, sık sık gözyaşlarına boğuldu. Levent Kırca'nın çocukları ve sevenlerinin de tabutuna sarılarak gözyaşı döktüğü görüldü. Kırca'nın çocukları daha sonra cami avlusunda taziyeleri kabul etti.
Tören istemeyen Kırca'nın cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

EN SON HABERLER
- 1 Yokuş aşağı inen iş makinası araçlara çarpıp devrildi!
- 2 Vapurdan denize düşen kadını balıkçılar kurtardı
- 3 Kontrolden çıkan TIR karşı şeride geçip motosiklete ve otomobile çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
- 4 Kontrolü kaybeden sürücü kaldırıma çarpıp devrildi: Otomobilden fırlayan 1 kişi öldü
- 5 Otizmli çocuklara şiddet uygulayan öğretmen adliyeye sevk edildi
- 6 Ankara'da 3 ton kaçak tütün ele geçirildi
- 7 Aşkı için Mardin'e taşındı: Hayatı kabusa döndü! Fatma Kovan'a bu kez de ölüm tehditleri
- 8 Anneler Günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı? 2025 Anneler Günü tarihi, anlamı ve önemi
- 9 Antalya'da sahilde bulunan cesedin kimliği belli oldu
- 10 Kamyonetin çarpıp kaçtığı motosikletli yaralandı