Lüks yolcu gemisi bakım için Marmaris'e geldi
Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Bahama bayraklı yolcu gemisi boş olarak gümrüklü limana demir attı. Bakım için geldiği öğrenilen lüks yolcu gemisinin bir hafta limanda kalacağı öğrenildi.
Yolcu ve mürettebat ile birlikte bin kişi kapasiteli lüks yolcu gemisi, bugün öğle saatlerinde boş olarak körfezden giriş yaparak Adaağzı mevkisinde bulunan gümrüklü deniz hudut kapısı limanına demir attı.
200 metre uzunluğunda, 28 metre genişliğindeki Bahama bayraklı lüks yolcu gemisinde bir yolcuya bir mürettebat hizmet ediyor. Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan geldiği öğrenilen yolcu gemisinin motor ve teknik bakımları ardından Yunanistan adalarına geri döneceği bildirildi. Yolcu geminsin geldiğini öğrenen esnaflar umutlanırken sadece bakım için boş geldiğini öğrenince hayal kırıklığına uğradı.
EN SON HABERLER
- 1 AVM otoparkındaki cinayette zanlı tutuklandı
- 2 SON DAKİKA... Muğla'da Şakir Şunka nerede? 11 gün önce kayıplara karıştı...
- 3 Kurtulmuş: Terörsüz Türkiye ideali bütün olumsuzluklara rağmen başarıyla sonuçlanacak
- 4 İçişleri bakanlığı uyardı: 14 kentte etkili olacak! Kuvvetli sağanak, kar, fırtına…
- 5 SON DAKİKA... Kastamonu'da acı olay... Minibüsünün alev alev yandığını görünce kalbine yenik düştü!
- 6 İkinci el koltuktan servet çıktı! 3 öğrenci şoka girdi!
- 7 Sultanbeyli'de 5 katlı binada yangın paniği: Can havliyle çatıya çıktılar! 8'i çocuk 12 kişi kurtarıldı
- 8 SON DAKİKA | İstanbul'da yürütülen uyuşturucu soruşturmasında yeni gelişme! İşte istenen cezalar...
- 9 SON DAKİKA | Kocaeli’de belediye otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var!
- 10 SON DAKİKA: Atlas Çağlayan cinayetinde flaş gelişme! Acılı aileye 'sıra size gelecek' diye tehditler savurmuşlardı: Tutuklu sayısı 5'e çıktı!