Salı 14.11.2023 11:55

Mayası tutmayan yoğurt nasıl kurtarılır? Sadece 45 dakikada taş gibi yoğurt hazırlayacaksınız

Yoğurt hepimizin severek tükettiği, zaman zaman yemeklerin yanında güzel bir eşlikçi zaman zamansa başlı başına bir öğün. İçerdiği başta yüksek kalsiyum sayesinde kemikler için, prebiyotikler ise bağırsak ve sindirim sağlığımız için büyük bir fayda sağlıyor. Özellikle evde hazırlandığında doğal içeriği sayesinde bu etkilerinden yararlanmak daha mümkün. Peki taş gibi yoğurt nasıl yapılır? İşte detayları…

Evde yoğurt yapmanın belirli adımları olsa da zaman zaman bazılarımız tutmamasından şikayet edebiliyoruz. Böyle bir durumda ise uygulayabileceğiniz basit bir yöntem bulunuyor. 45 dakikada yoğurdunuzu tam kıvamında hazırlamanın yöntemi ise şöyle…

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.