Muğla'da feci kaza! Kamyonet ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı
Muğla'nın Yatağan ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
Muğla'daki kaza, saat 21.00 sıralarında Yatağan ilçesi Turgut Kavşağı'nda meydana geldi. Mustafa Sercan Gürses (21) idaresindeki 65 AAB 068 plakalı otomobil ile Ebubekir Öztürk (20) yönetimindeki kamyonet kavşakta çarpıştı.
BÖLGEYE EKİPLER SEVK EDİLDİ
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince hayatını kaybettiği belirlenen sürücü Mustafa Sercan Gürses ve yolcu Metin Karakaya'nın cenazeleri Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
HAYATİ TEHLİKELERİ BULUNMUYOR
Yatağan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Ebubekir Öztürk ile yaralanan kardeşi Veysel Kaan Öztürk'ün (16) hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
Kaza ile ilgili çalışma sürdürülüyor.
EN SON HABERLER
- 1 Evinden 5 kilo 700 gram uyuşturucu çıkan muhtar tutuklandı
- 2 İzmir'de 79 düzensiz göçmen yakalandı
- 3 Bağcılar'da iş yerine silahlı saldırı!
- 4 Sahte gönül ilişkisi dolandırıcılığına jandarma engeli!
- 5 Eski milli basketbolcunun acı sonu: 4'üncü kattan düşerek can verdi!
- 6 2024’ün ihracat yıldızlarına ödül
- 7 10 gündür her yerde aranıyordu: Zihinsel engelli Asya'dan sevindiren haber!
- 8 EMEKLİ PROMOSYON ÖDEME KAMPANYALARI 2025 | En yüksek emekli promosyon veren banka hangisi?
- 9 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı devam ediyor! Başvurular nasıl yapılır, kimler başvurabilir?
- 10 İBB'nin reklam vurgunu Sayıştay raporunda! İhaleler iştiraklere gitti, 170 milyon liralık rant doğdu