Muhittin Böcek’in sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama
Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yeni tip koronavirüs tanısıyla tedavisi devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in solunum cihazlarından tamamen ayrıldığı bildirildi. Doktorları Muhittin Böcek'in en geç önümüzdeki Salı evinde olacağını bildirdi.
Normal serviste takip ve tedavisinin normal serviste devam ettiğini belirten hastane yetkilileri "Solunum cihazından ayrılmıştır. Fizik tedavi süreci devam etmektedir. Tıbbın tüm imkanları kullanılarak hastamızın tedavisi yoğun ve eksiksiz bir şekilde sürdürülmektedir" diye açıklama yaptı.
TABURCU OLUYOR
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından 17 Ağustos'ta yaptığı paylaşımla koronavirüs sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş, herkese maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyması için uyarıda bulunmuştu.Böcek, takibinin yapıldığı hastanede sağlık durumu kötüleşince 7 Eylül'de yoğun bakım ünitesine alınmış, 24 Eylül'de Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti. Böcek, sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine 9 Kasım'da yoğun bakım ünitesinden normal servise alınmıştı. Doktorları Muhittin Böcek'in en geç önümüzdeki Salı evinde olacağını bildirdi.
EN SON HABERLER
- 1 Ekim emekli banka promosyonları 2026: Ekim ayı emekli promosyonları kaç TL, hangi banka ne kadar veriyor?
- 2 SON DAKİKA… Fenomen Merve Veziroğlu 58 yerinden bıçaklanmıştı! Vicdansız koca Yunus Yıldırım hakkında şok karar…
- 3 "Fotoğraf çekiyorduk" demişti: Eşini uçurumdan iten cani koca hakkında karar kesinleşti!
- 4 Son dakika: Sultanbeyli-Üsküdar metrosunda arıza
- 5 İzmir’de tefecilik operasyonu: 13 şüpheli gözaltında
- 6 Sakarya’da zincirleme felaket! Araçlar birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var!
- 7 'Change' araç çetesine operasyon! 23 şüpheliye gözaltı kararı
- 8 ŞOK aktüel 14-20 Ekim 2026: Ütü masası, çift kişilik battaniye, dikiş makinesi... Bu hafta ŞOK'ta neler var?
- 9 16 yaşındaki Kayra’nın ölümünde dikkat çeken iddianame! Telefon görüşmesi ortaya çıktı! 'Bıçağı al da gel"
- 10 KPSS ön lisans sonuç tarihi belli oldu! ÖSYM ile KPSS ön lisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?