Cuma 23.07.2011

New York Times, Türk mutfağına övgüler yağdırdı

ABD'nin saygın gazetelerinden New York Times, 21 Temmuz'da yayımlanan, Alexander Lobrano imzalı bir haberinde İstanbul'da uğranılması gereken lezzet duraklarını sıraladı. Yazısında Türk mutfağının, övgüye değer mutfaklar arasında bulunduğunu vurgulayan Lobrano, Türkiye'ye geldiğinde Zübeyir Ocakbaşı ve Çiya Sofrası'na uğramadan evine dönmediğini anlattı. Lobrano, Karaköy'de bulunan Lokanta Maya hakkındaki izlenimlerini de paylaştı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.