O şoför için soruşturma açıldı
Bursa'da zihinsel engelli çocuğu ve babasını özel halk otobüsünden kovan şoför hakkında Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yasal işlem başlatıldı.
Bursa'da Ziya Beşkardeş isimli şahıs yüzde 90 engelli çocuğuyla birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın verdiği kartla özel halk otobüsüne binmek istedi. Ataevler'de özel halk otobüsü şoförü tarafından hakaret edilerek araçtan atılan Beşkardeş, o anları kameraya kaydetmişti.
Engelli çocuk ve babası özel halk otobüsünden zorla indirildi
17 yaşındaki Engelli Ömer Bahadır ve babasının uğradığı hakaret sosyal medyada ve ulusal medyada büyük tepki topladı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı da özel halk otobüsü şoförü hakkında soruşturma başlattı. Başkan Altepe, sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gereken iş disiplini ve takip titizlikle yapılacaktır. Engelli aileye yapılan davranışla toplumsal vicdanı yaralayan özel halk otobüs şoförüne Büyükşehir Belediyesi tarafından yasal işlem başlatılmıştır" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 2027 Ocak memur maaşı hesaplaması değişti! Polis, öğretmen, hemşire maaşı kaç TL olacak?
- 2 Elektronik İngilizce Yeterlik Sınavı başvuruları başladı!
- 3 Fevzi Topuz'un yerine geçici olarak yeni isim görevlendirildi
- 4 Antalya'da sahte başsavcı operasyonu: Davaları karara bağlama vaadi ile dolandırdılar! 3 şüpheli tutuklandı
- 5 Bolu Belediyesindeki ‘ihaleye fesat’ operasyonunda 3 tutuklama
- 6 Konya'da feci kaza: Tır kamyonla çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
- 7 TEKNOFEST'in madencileri Türk Altın tarafından ödüllendirildi
- 8 Önce önünü kestiler, ardından bıçaklayıp aracının lastiklerini kestiler!
- 9 Karabük’te feci olay: Devrilen traktörün altında can verdi!
- 10 Aksaray'da yağış olumsuz etkiledi: Dereler taştı, yolları su bastı