Oğlu kız kaçıran baba ağır yaralandı!
Aydın’ın Köşk ilçesinde tamircilik yapan ve oğlu kız kaçıran 47 yaşındaki Bülent E. evinin kapısında oğlunun kaçırdığı kızın ağabeyi tarafından bıçaklandı. Ciğerlerine kadar ulaşan bıçak yarası nedeniyle ağır yaralanan talihsiz baba yoğun bakıma alınırken, kızın abisi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; Köşk ilçesinde esnaflık yapan Bülent E.'nin oğlu E.E. Nazilli ilçesinde konuştuğu bir kızla kaçtı. Kız kardeşinin E.E. ile kaçtığını öğrenen M.A.C. Bülent E.'nin Köşk Soğukkuyu Mahallesi'ndeki evine gelerek kız kardeşi ile oğlunu sordu. Oğlunun bir süredir kayıp olduğunu söyleyen Bülent E. kızın abisi M.A.C. tarafından göğsünden bıçaklandı. Kanlar içinde yere yığılan Bülent E. olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bıçak yarası ciğerlerine kadar ulaştığı öğrenilen talihsiz baba hayati tehlike kaydı ile yoğun bakıma alındı. Gözaltına alınan kızın abisi M.A.C.'nin sorgusunun devam ettiği öğrenildi.


EN SON HABERLER
- 1 5 yaşındaki Sinan’a acı veda! Şeker toplamaya gitti, sulama kanalına düşüp, öldü
- 2 Bayram günü tartıştığı karısını öldürdü! Cinayetten sonra karakola gidip teslim oldu
- 3 Bayram ziyareti için yola çıkan araç alev alev yandı
- 4 İmamoğlu sessizliği: Firari Merthan Açıl’ın eşi Kübra Açıl ile ilgili dikkat çeken detay! 19 Mart'tan sonra…
- 5 Ataşehir'de film gibi soygun: Olay anı sözleri pes dedirtti! "Abla sakın sesini çıkarma ucunda..."
- 6 Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü yalanladı: Hükümlü ve tutukluların kantin ihtiyacını karşılayamadığı iddiası asılsız
- 7 21 aylık Celal, geri manevra yapan aracın altında kalarak yaşamını yitirdi
- 8 Hakkari'de feci kaza! Otomobil elektrik direğine çarptı! 1 ölü 3 yaralı
- 9 Konya'da çocukların kavgası kanlı bitti: 10 yaşındaki çocuk ağabeyini bıçakladı
- 10 Yavuz Donat: Sokaktaki zibidileri anladım da TBMM’dekilere ne oluyor?