Giriş Tarihi: 4.3.2016

Portakalın faydası kabuğunda

İngiltere'de beslenme uzmanları Michael Greger ve Gene Stone yeni yayımladıkları "Nasıl Ölünmez: Hastalıkları Önleyip İyileştirdikleri Bilimsel Olarak Kanıtlanan Yiyecekler" isimli kitaplarında, portakalın suyundansa kabuğunun daha faydalı olduğunu anlattı. Uzmanlar, portakal kabuğunu yemenin DNA'yı daha güçlü kıldığını belirtiyor. İki uzmana göre en sağlıklı meyvelerse dutgiller. Bu gruptaki meyveler, antioksidan deposu olduğu için kanser, kalp hastalıkları ve diğer sağlık sorunlarına karşı etkin koruma sağlıyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.