Sahte alkol kâbusu sürüyor: 23 kişi öldü

Başakşehir, Sarıyer, Fatih ve Kağıthane ilçelerinde sahte içki tüketimine bağlı nedenlerle son birkaç gün içinde hastanelere başvuran 66 kişiden 23'ü hayatını kaybetti. Bunun üzerine Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma üzerine polis harekete geçti. Bu alkollerden bir kısmını sattığı değerlendirilen Agazhan O. ve Amangül D. isimli 2 sevgili gözaltına alındı.
4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
İki sevgilinin kendi yörelerine ait yemekler yaptıkları lokantada su şişelerine koydukları alkolleri 30 liradan sattıkları tespit edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan yabancı uyruklu 2 şüpheli, sevk edildikleri Küçükçekmece Adliyesi'nde tutuklandı. Şüphelilerin ürünleri Fatih'te bir büfeden aldığı öğrenilince, Nişanca Mahallesi'ndeki büfeyi işleten Aydın A. ve Mehmet K. isimli kişiler gözaltına alındı ve daha sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Sahte alkol nedeniyle hayatını kaybedenlerin çoğunun yurtdışı kökenli olduğu da polis kayıtlarına geçti. Ölüm kokteylini satan sevgililerin evinde kaçak olarak kalan 4 kişi de yakalandı. Kaçakların kira karşılığı sevgililerin evinde kaldıklarını beyan ettikleri öğrenildi.
EN SON HABERLER
- 1 Gençliğinin baharındaydı! Çankırı’da üniversite öğrencisi evinde ölü bulundu
- 2 Muğla’da korkunç cinayet: Boğazı kesilmiş halde bulundu!
- 3 Muğla'da hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
- 4 Emine Erdoğan, iftarda 15 Temmuz şehidi Sayın'ın ailesinin misafiri oldu
- 5 Yalova'da tersanede iş kazası: 1 ölü
- 6 Bursa'da korkutan yangın! İtfaiye ekipleri seferber oldu
- 7 Gabar’da TPAO çalışanları iftar programında buluştu
- 8 Düzce'de 2 katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi
- 9 Emine Erdoğan Vehibe Sayın'ın iftar sofrasına konuk oldu
- 10 TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza! 2 ölü, 4 yaralı