Sahte ‘hakim/savcı’ kartıyla tehdit etti! Gözaltına alındı
İstanbul Ataşehir’de park yeri tartışması sırasında “Hakim/Savcı” yazılı kartı gösteren şüpheli İ.E. hakkında soruşturma başlatıldı. İki şüpheli hakkında da “tehdit”, “kamu görevinin usulsüz üstlenilmesi” ve “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlarından işlem yapıldı.
Ataşehir İçerenköy Mahallesi'nde şüpheli İ.E. aracını park ettiği sırada O.O.G. ile tartışma yaşadı. Tartışma esnasında İ.E. üzerinde "Hakim/Savcı" yazılı bir kart gösterdi. O anlar sosyal medyada yankı uyandırdı.
EN SON HABERLER
- 1 İstanbul trafiğine şükredeceksiniz! 12 gün boyunca otoyoldan çıkamadılar: Yüz binlerce kişi isyan etti
- 2 SON DAKİKA... Çanakkale'de gizemli olay! Sahilde kayalıklara vurmuş erkek cesedi bulundu
- 3 Kızını hastanede silahla öldürmek istedi: Özel harekatın operasyonuyla kıskıvrak yakalandı
- 4 Kombiyi Kış Boyu Bu Derecede Sabit Tutun! Ustalardan Isınma Tüyosu
- 5 Mersin’de yangın paniği! Binadaki onlarca kişi saniyelerle böyle kurtarıldı: Ekiplerin alevlere müdahalesi devam ediyor!
- 6 Mersin, Çanakkale ve Antalya’da sağanak hayatı olumsuz etkiledi! Evleri su bastı: Yollar göle döndü
- 7 Sarıgül skandalında yeni gelişme: 'Cinsel saldırı’ suçundan 8 gözaltı
- 8 Yer Taksim! Kaza sonrası başına gelmeyen kalmadı: Önce kaçırıldı ardından darp edilip gasp edildi!
- 9 İş vaadiyle dolandırıcılık: 7 bin 500 liraya iş imkanı! SABAH mağdur ifadelerine ulaştı...
- 10 Yıllardır çayı bu şekilde demliyorsanız dikkat: Tüm lezzeti yok eden o küçük detay!