Giriş Tarihi: 14.5.2018

‘Sahurda en az 3 bardak su için’

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Diyetisyen Aysun Nazlı, sahur ve iftardaki besinlerin ve miktarının çok önemli olduğunu söyledi. Nazlı, "Sahurda en az 3 bardak, iftarda ise en az 1-1.5 litre tüketilmeli. Su içeriği fazla sebze ve meyveler tüketilmeli" dedi. "Ramazanın sağlıklı geçmesi için sahur öğünü mutlaka yapılmalı" diyen Nazlı şöyle devam etti: "İftarda çorba ile ana yemek arasında ara verilmeli. Orta boy kepçe çorbamızı içebiliriz. Bir süre ara verildikten sonra ana yemeğe geçilmelidir."
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.