Şanlıurfa’da sulama kanalları can almaya devam ediyor
Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde serinlemek için DSİ’ye ait sulama kanalına giren 3 şahıs akıntıya kapıldı. Ekipler 2 kişiyi kurtarırken suda kaybolan 1 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.
Olay Şanlıurfa'nın Harran ilçesine bağlı Ünlü kırsal Mahallesi yakınlarından geçen DSİ'ye ait sulama kanalında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre serinlemek için DSİ'ye ait sulama kanalına giren 16 yaşındaki Yahya Akmeşe ile birlikte 2 şahıs akıntıya kapıldı.
Çevredeki vatandaşların durumu haber vermesi ile bölgeye görevli itfaiye erleri, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek, akıntıya kapılan 3 şahıstan 2'sini kurtardı.
16 yaşındaki Yahya Akmeşe ise akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Suda kaybolan Yahya Akmeşe'nin bulunması için dalgıç ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı. Ekiplerin kurtardığı 2 kişi ise ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
EN SON HABERLER
- 1 Dünyanın bir numaralı tatlısı Türkiye'den çıktı! Anadolu'nun o lezzeti rakiplerini tek tek eledi
- 2 O şehir için uyarı verdi! Deprem uzmanı Sözbilir açıkladı: 5 fayda deprem alarmı!
- 3 10 Kardeşler suç örgütü lideri Mekin Büyükdeniz'e kanlı pusu: Önce ayaklarından vurdular ardından hastanede infaz etiler
- 4 Dünyanın en büyük çay üreticileri listesine Türkiye damgası! Bakın sıralamayı nasıl alt üst ettik...
- 5 Süt veya yoğurda birkaç damla ekleyin! Evde kalıp gibi çökelek yapmanın sırrı çözüldü
- 6 İstanbul trafiğine şükredeceksiniz! 12 gün boyunca otoyoldan çıkamadılar: Yüz binlerce kişi isyan etti
- 7 SON DAKİKA... Çanakkale'de gizemli olay! Sahilde kayalıklara vurmuş erkek cesedi bulundu
- 8 Kızını hastanede silahla öldürmek istedi: Özel harekatın operasyonuyla kıskıvrak yakalandı
- 9 Kombiyi Kış Boyu Bu Derecede Sabit Tutun! Ustalardan Isınma Tüyosu
- 10 Mersin’de yangın paniği! Binadaki onlarca kişi saniyelerle böyle kurtarıldı: Ekiplerin alevlere müdahalesi devam ediyor!