Sarıkamışlı gençlerin asfaltta kayak keyfi
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde asfalt üzerinde tekerlekli kayak yapan gençler ilçede ilgi odağı oldu
PARKUR İSTİYORLAR
Karayolundaki yoğun araç trafiğine rağmen bu renkli sporu yapan gençler, zaman zaman asfalta düşüp bacaklarını yaralasalar bile buna alıştıklarını söylüyorlar. Gençler bu sporu daha rahat yapabilmek için özel parkurların yapılmasını istiyor. Kars-Erzurum karayolunda sürücülerin meraklı bakışları arasında asfaltta kayak yapan gençler, bundan büyük keyif aldıklarını ve tekerlekli kayak yaparak kış mevsimindeki yarışmalara da hazırlandıklarını belirtiyorlar. Gençler, "Denizi olan bir şehre tatile gitme imkanımız olmadığı için biz de tatilimizi bu şekilde değerlendiriyoruz" dediler.
EN SON HABERLER
- 1 Bakan Çiftçi, Brüksel'de Türk vatandaşlarıyla bir araya geldi: Bir bardak çayın sıcaklığında aynı gönül bağını hissettik
- 2 Zeynep bebeği selden kurtarmıştı: Türkiye'nin konuştuğu AFAD kahramanı konuştu: "Bizim için paha biçilemez mutluluk"
- 3 Ankara'da yoldan çıkan belediye otobüsü kaza yaptı: 24 yaralı!
- 4 Bu kış tatil planlarını değiştirecek liste! O ülkeler Türk vatandaşlarından vize istemiyor
- 5 Şanlıurfa’da fuhşa zorlama iddiası! 2 kişi tutuklandı
- 6 81 ile Drone Eğitim ve Üretim Merkezi Projesi’nde ilk adım atılıyor!
- 7 Milli Savunma Bakanı Güler'den Katar’a resmi ziyaret
- 8 Siverek'te şarampole devrilen araçta 3 kişi yaralandı
- 9 İzmir'de polis memurunu şehit eden iki kardeşe ağırlaştırlımş müebbet cezası verildi
- 10 Manisa’daki çiftte cinayette yasak aşk iddiası!