Şehit Piyade Er Uğurcan Işık son yolculuğuna Malatya’da uğurlandı
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) askeri araç kazasında şehit olan Piyade Er Uğurcan Işık, memleketi Malatya’da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

KKTC'nin Güzelyurt kentinde askeri aracın kaza yapması sonucu şehit olan Piyade Er Uğurcan Işık (20) bugün memleketi Malatya'da düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Piyade Er Uğurcan Işık için öğle namazını müteakip Malatya Şehir Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Seddar Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Levent Ergün, Milletvekili Abdurrahman Babacan Malatya eski Milletvekili Öznur Çalık ile askeri ve polis erkanı, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Şehidin cenazesi kortej eşliğinde camiye getirilirken, askerler silah arkadaşlarının tabutunun başında nöbet tuttu, şehit ailesi ise taziyeleri kabul etti. İl Müftüsü Ramazan Dolu tarafından kılınan cenaze namazının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı askeri bando eşliğinde şehitliğe getirildi. Vatandaşların da tekbirlerle eşlik ettiği törende şehidin naaşı daha sonra Malatya Şehitliği'nde gözyaşları arasında defnedildi.
EN SON HABERLER
- 1 Göz göre göre ezdi! Kardeşleri ölüm ayırdı
- 2 Bulgaristan'daki orman yangını Edirne sınırına dayandı! Ekipler teyakkuza geçti
- 3 Erdek açıklarında lüks yat alev alev yandı
- 4 Mersin Silifke'de orman yangını!
- 5 Bekçi kılığına girdi vatandaşlardan para topladı! Bekçiler tarafından yakalandı
- 6 Görenler şaşırdı: Ne İstanbul ne Ankara, Türkiye'nin en zengin şehir o ilimiz!
- 7 Kocaeli'de silahlar ve sopalar konuşmuştu: 1 kişi yaşamını yitirdi
- 8 Gazi Mahallesi’nde şehit düşmüştü… Muhammet Fatih Sivri 10. yılında dualarla anıldı
- 9 Marmaris kavruldu! Sıcaktan bunalan esnaf hortumla serinledi
- 10 Bakan Yumaklı: ”Ovacık’taki yangın kontrol altına alındı! Safranbolu yangını devam ediyor”