Pazar 26.09.2016

Sirkeci Garı’nda makarna festivali

Tarihi Sirkeci Garı'nda bu yıl ilki düzenlenen Makarna Festivali, yüzlerce makarna severi buluşturdu. Festivalin en hareketli bölümü, tadım stantları oldu. Atölyelerdeki workshop'lara katılanlar da makarna pişirmenin inceliklerini öğrendi. İyi makarna pişirmenin 5 temel noktası olduğunu vurgulayan şef Mehmet Yalçınkaya, "Haşlamak için iyi su ve iyi tuz seçmeliyiz. Bu suya kesinlikle yağ koymamalıyız. 7-8 dakikadan fazla haşlamamalıyız. Suda soğutmadan, hemen hazırladığımız sosun içine atmalıyız" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.