Son dakika: Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tutuklandı!
Son dakika! İBB'ye yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin tutuklandı. Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ise ev hapsi şeklindeki adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturması, Aziz İhsan Aktaş'ın elebaşı olduğu öne sürülen suç örgütü soruşturması ve Büyükçekmece Belediyesi ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
İBB'ye yönelik yürütülen 'yolsuzluk' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Karalar ve Tutdere'nin de aralarında bulunduğu 13 kişi, sorgulanmak üzere İstanbul'a getirilmişti. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından şüpheliler bu sabah saatlerinde Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. 13 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından çevik kuvvet ekiplerinin aldığı geniş güvenlik önlemleri eşliğinde adliyeye sevk edildi.
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA: ICRYPEX Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer gözaltına alındı
- 2 Bursa'da orman yangınına müdahaleye giden su tankeri uçuruma yuvarlandı! 1 ölü, 2 yaralı
- 3 Karabük’teki orman yangına 100 saattir müdahale ediliyor
- 4 Ciğerlerimiz yandı, kül oldu! Karabük'te yangında zarar gören ormanlık alan böyle görüntülendi
- 5 Petrol sahasındaki patlamada yaralan 7 kişiden 1’i hayatını kaybetti!
- 6 SON DAKİKA | Birçok ilde alevlerle mücadele sürüyor! Bakan Yumaklı son durumu paylaştı: Kestel yangınında iyiye gidiyoruz
- 7 Greyder otomobili uçuruma sürükledi! 1 ölü 1 yaralı
- 8 Isparta’da patpat kazası! 1 ölü 3 yaralı
- 9 İstanbul'da 23 yaşındaki genç kaldığı otelde ölü bulundu
- 10 Orman yangını helikopter desteğiyle kontrol altına alındı