SON DAKİKA: Adana'da kan donduran sigara kavgası! Sadece 'yok' dediler, sonrası dehşet: Ölen de öldürülen de 17 yaşında!
Adana'da gezintiye çıkan 4 kardeşin önü bir grup tarafından kesildi, sadece 'yok' dediler ama sonrası tam bir can pazarı! 17 yaşındaki Erdoğan’ın hayatını kaybettiği, 2 ağabeyinin yaralandığı kan donduran olayda, yaşları 16 ile 17 arasında değişen 5 çocuk hakkında flaş bir karar verildi. İşte bir hiç uğruna biten hayaller ve o gecenin dehşet veren detayları..."
Adana'nın merkez Çukurova ilçesi, geçtiğimiz 20 Mart akşamı akılalmaz bir şiddet olayına sahne oldu. Adnan Menderes Bulvarı'nda yürüyüşe çıkan 4 kardeşin yolu, henüz 16-17 yaşlarında olan 5 kişilik bir grup tarafından kesildi.
EN SON HABERLER
- 1 Resmi Gazete'de yayımlandı! Sözleşmeli 31 bin 54 sağlık personeli alınacak
- 2 1,3 milyarlık bahis operasyonunda 11 tutuklama!
- 3 İstanbul için turuncu alarm: İçişleri Bakanlığı peş peşe uyarı yayımladı! Sel, su baskını, yıldırım, dolu...
- 4 Taşacak Bu Deniz yeni bölüm fragmanı yayında! Taşacak Bu Deniz 35. bölüm fragmanı izle
- 5 Taşacak Bu Deniz 34. bölüm izle yayında! TRT 1 Taşacak Bu Deniz yeni bölüm
- 6 Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Ekim 2026 Masterchef Türkiye eleme adayları belli oldu!
- 7 Bolu Valiliği'nden ani sel ve su baskını uyarısı
- 8 Ordu'da yolcu minibüsü kamyona çarptı! 1 ölü, 23 yaralı
- 9 Ara tatil başlıyor! 2026-2027 MEB takvimi açıklandı! Kasım ara tatili ne zaman başlayacak ve bitecek?
- 10 Jandarma komandoları Ayazağa'da: Sel sonrası yaralar sarılıyor