SON DAKİKA... Annesini tekmeleyip ağabeyini bıçaklayarak katletmişti: Türkiye'yi sarsan cani hakkında karar!
SON DAKİKA... Gaziantep'te Yaşar Tüze tartıştığı annesini tekmeledikten sonra ağabeyi Mehmet Tüzel'i (45) ekmek bıçağı ve maket bıçağıyla boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Kanlar içinde kalan ağabey Mehmet Tüzel, kurtarılamadı. Türkiye'nin kanını donduran vahşette, o caniyle ilgili karar açıklandı.
Olay, pazar günü akşam saatlerine doğru Şehitkamil ilçesi Göllüce Mahallesi'nde meydana gelmişti. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan Yaşar Tüzel (40), tartıştığı annesini tekmeledikten sonra ağabeyi Mehmet Tüzel'i (45) ekmek bıçağı ve maket bıçağıyla boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürmüştü.
EN SON HABERLER
- 1 Konya'da kavgada bir kişiyi bıçaklayan zanlı tutuklandı
- 2 SON DAKİKA… Doğum günü pastası yedikten sonra hayatını kaybetmişti: Remziye Horuz’un ölümüyle ilgili yeni gelişme!
- 3 SON DAKİKA... Dışişleri'nden Karadağ açıklaması: Uygulama bu hafta içerisinde başlayacak!
- 4 Diyarbakır’da inanılmaz keşif: Tetis Denizi zemini olabilir! Milyonlarca yıl boyunca oluşan fay kırıkları…
- 5 Uyuşturucu soruşturmasında yeni gelişme: Umut Evirgen ve Yaşar Koz'a adli kontrol
- 6 16 yaşındaki Hiranur Aygar’ı otomobilde tabancayla başından katletmişti! Savunması pes dedirtti: Şakalaşırken silah patladı!
- 7 Samsun'da fuhuş operasyonu: 22 işletme hakkında işlem yapıldı
- 8 Ayın'da torununu kurtarmak isterken trenin altında kalmıştı: Selvi Polat'tan kahreden haber!
- 9 Gaziantep'te engelli bakım merkezinde skandal iddia: Morluklar, tırnak izleri, kafada ezik! 'Oğluma ne oldu?'
- 10 Saadettin Saran 'Çok fazla misafir ağırlarız, büyük davetler veririz' demişti… İşte herkesin konuştuğu o villa