SON DAKİKA | Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva hayatını kaybetti: Ömrünü Türk dünyasını anlatmaya adamıştı
Son dakika haberiİ: Kaynağı bilinmeyen hipotonik durum tanısı ile 24 Eylül'de başkent Bakü'de hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alınan Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, yaşamını yitirdi. Türk dünyası üzerine çok sayıda yazı ve konuşmaları bulunan Paşayeva, "Türkiye'nin güçlü olmasının Türk dünyasının güçlü olması" anlamına geldiğini savunuyordu.
Son dakika haberi.... Azerbaycan Milli Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı Milletvekili Ganire Paşayeva hayatını kaybetti. Kaynağı bilinmeyen hipotonik durum tanısı ile 24 Eylül'de başkent Bakü'de hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alınan Paşayeva, yaşamını yitirdi.
Ganire Paşayeva 24 Mart 1975'te Azerbaycan'ın Tovuz şehrinde doğdu.
Azerbaycan Tıp Üniversitesi Pediatri Bölümü ile Bakü Devlet Üniversitesi Uluslararası Hukuk Bölümü'nden mezun olan Paşayeva, 1998'de televizyonculuğa başladı.
EN SON HABERLER
- 1 Ankara'da 5 yıl önce boşandığı eşini öldürüp intihar etmişti: Cinayeti gerçekleştirdiği ana ait görüntüler ortaya çıktı
- 2 Ne çay ne de kahve! Türkiye'nin en iyi içecekleri belli oldu
- 3 Ayakları sıcak tutmak bütün vücudu ısıtıyor mu? Cevabı şaşırttı
- 4 KPSS DHBT oturum saati: KPSS DHBT saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Sınav süresi ve soru sayısı
- 5 Bursa'daki sır olayda ekipler seferber oldu: Emrah Gedik'ten 6 gündür iz yok!
- 6 Ankara'da kızını ve birlikte yaşadığı adamı silahla öldüren baba: "Küfür etti öldürdüm!"
- 7 Hatay'da otomobil dereye uçtu! 3 yaralı
- 8 Esenyurt'ta bir kadın sokak ortasında tartıştığı adamı darpetti: O anlar kameraya yansıdı
- 9 Kiremit çatılara veda vakti: Kışın evleri sıcacık tutuyor!
- 10 2026 KPSS ön lisans branş sıralaması belli oldu mu, nasıl öğrenilir? Branş sıralaması için gözler ÖSYM'de!