SON DAKİKA | İstanbul Büyükçekmece’de feci kaza: Sepetli vinç dehşet saçtı!
SON DAKİKA | Büyükçekmece'de şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği asansörlü nakliye kamyonu, 4 katlı binanın giriş katındaki diş polikliniğine girdi. Kaza sonrası kamyon şoförü kaçtı. Kazada otomobil sürücüsü kadın ve oğlunun yaralandığı öğrenildi.
SON DAKİKA | Korkutan kaza, Turgut Özal Bulvarı Palmiye Meydanı mevkisinde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Seyir halindeki asansörlü nakliye kamyonu, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kavşağa girdiği sırada refüjdeki ağaç ve yol tabelalarına çarptı. Seyir halindeki bir otomobile de çarpan kamyon, daha sonra 4 katlı binanın girişindeki diş polikliniğine girdi.
EN SON HABERLER
- 1 Şişli'de korku dolu anlar... Ağaç devrildi: Yol trafiğe kapandı!
- 2 Dünyanın en sevilen kıymalı yemekleri sıralandı! Türkiye'den hangi lezzetler var?
- 3 AÖL sınavları ne zaman yapılacak? 2026-2027 Açık Lise 1. dönem sınav takvimi belli oldu!
- 4 Suikast hazırlığındaki hücre evine asayiş baskını! Hedeflerinde iş adamları varmış
- 5 Şemsiyeleri hazırlayın! Meteoroloji’den 16 ilde sarı kodlu alarm: O bölgelere fırtına, bu illere kar geliyor! Hafta sonu hava durumu nasıl?
- 6 Her gün yapılıyorsa tehlike büyük: Yaşlılarda demans riskini %48 artırıyor!
- 7 Üç aylar ne zaman başlıyor, ilk kandil hangi gün? 2026-2027 Diyanet dini günler takvimi!
- 8 Celtic-Beşiktaş maç hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı muhtemel 11'ler...
- 9 SON DAKİKA… Telegram gruplarında katliam tehdidi savurmuşlardı! 13 sanık hakkında iddianame: Pes dedirten şaka ve kara mizah savunması!
- 10 İzmir'de tehditle haraç alan suç örgütüne operasyon: 6 tutuklama