Son dakika: Mangal yolu faciası! Ön otopsi tamamlandı: Her iki sürücü de alkollü çıktı
Çanakkale’nin Çan ilçesinde dün akşam saatlerinde 6 kişinin hayatını kaybettiği kazanın detayları ortaya çıktı. Ön otopsi raporuna göre kazada her iki sürücünün de alkollü olduğu tespit edilirken, kazanın şerit ihlali nedeniyle yaşandığı belirlendi.
Korkunç kaza Yenice-Çan kara yolunda Davutköy Sapağı'nda 20:30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre bir mekanda alkol alan Remzi Şen ve 3 arkadaşı akşam saatlerinde Kalkım'daki arkadaşlarının mangal daveti nedeniyle yola çıktı. Remzi Şen yönetimindeki otomobil, Davutköy Sapağı'nda karşı istikametten gelen Atakan Yılmazdere'nin kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı.
Evrim Oluçay
6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Karayolunun savaş alanına döndüğü kaza bölgesine çok sayıda ambulans ve Jandarma sevk edildi. Yol uzun bir süre trafiğe kapatılırken araçlara sıkışan Remzi Şen, Hayati Yılmaz (49), Olcay Baskın Oktay Çelik ve diğer araçta bulunan Atakan Yılmazdere (29) ve Evrim Oluçay (28) olay yerinde hayatını kaybetti.
Oktay Çelik
KARAYOLU TAMAMEN TRAFİĞE KAPATILDI
Kazanın ardından Yenice karayolu bir süre trafiğe kapatılırken, kazada hayatını kaybeden 6 kişi Çan ve Yenice Devlet Hastanesi morglarına sevk edildi.
EN SON HABERLER
- 1 Resmi Gazete'de yayımlandı! Sözleşmeli 31 bin 54 sağlık personeli alınacak
- 2 1,3 milyarlık bahis operasyonunda 11 tutuklama!
- 3 İstanbul için turuncu alarm: İçişleri Bakanlığı peş peşe uyarı yayımladı! Sel, su baskını, yıldırım, dolu...
- 4 Taşacak Bu Deniz yeni bölüm fragmanı yayında! Taşacak Bu Deniz 35. bölüm fragmanı izle
- 5 Taşacak Bu Deniz 34. bölüm izle yayında! TRT 1 Taşacak Bu Deniz yeni bölüm
- 6 Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Ekim 2026 Masterchef Türkiye eleme adayları belli oldu!
- 7 Bolu Valiliği'nden ani sel ve su baskını uyarısı
- 8 Ordu'da yolcu minibüsü kamyona çarptı! 1 ölü, 23 yaralı
- 9 Ara tatil başlıyor! 2026-2027 MEB takvimi açıklandı! Kasım ara tatili ne zaman başlayacak ve bitecek?
- 10 Jandarma komandoları Ayazağa'da: Sel sonrası yaralar sarılıyor