SON DAKİKA… Nihat Özçelik ‘Sekreterim Sibel müstehcen görüntülerimi sattı’ demişti: 181 bin fotoğraf ve 47 bin video çıktı!
SON DAKİKA… İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Sermaye Piyasası Kanununa Muhalefet suçundan elde edilen gelirleri borsa ve diğer yatırım organlarını kullanarak akladığı belirlenen Investco Holding’e operasyon yaptı. Suç gelirlerini akladıkları gerekçesi Investco Holding yetkilisi 19 şüpheli gözaltına alındı. SABAH’ın ifadesine ulaştığı Nihat Özçelik, eski sekreteri Sibel İdir ile yasak aşk yaşadığı ve genç kadının kendisine ait özel görüntüleri para karşılığı sattığını anlattı. Soruşturma kapsamında ortaya çıkan yeni detaylar ise şaşkınlık yarattı: Uygunsuz görüntüleri Kemal Akkaya ve Enver Çevik almış!
SON DAKİKA… İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Sermaye Piyasası Kanununa Muhalefet suçundan elde edilen gelirleri borsa ve diğer yatırım organlarını kullanarak akladığı belirlenen Investco Holding'e yönelik düğmeye bastı. Operasyonda, suç gelirlerini akladıkları gerekçesi Investco Holding yetkilisi 19 şüpheli gözaltına alındı.
EN SON HABERLER
- 1 Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde flaş gelişme! Aleyna Kalaycıoğlu ve Alaattin Kadayıfçıoğlu hakkında karar
- 2 Dünyanın en küçük ülkeleri açıklandı! Bazıları bir ilçeden bile küçük
- 3 Ejegül davasında yeni gelişme! Olay yerinde keşif kararı: Ayşe Tokyaz’ın ikizi tanık olarak dinlenecek!
- 4 Şanlıurfa’da mide bulandıran görüntüler! Halk sağlığıyla oynadılar: Yüzlerce kilogram küflü salça ele geçirildi!
- 5 Yargıtay‘dan Duygu Delen davasında karar
- 6 Türkiye'de en çok kullanılan isimler açıklandı! Listede isminiz var mı? İşte Türkiye'nin isim haritası!
- 7 Alanya’da merdivenlerden düşen Polonyalı turist öldü, eşi tutuklandı
- 8 Minik Adara'yı boğup cesedini kömürlüğe saklamıştı: Cani babanın cansız bedeni böyle bulundu!
- 9 Soner Alp’e son görev: Gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlandı!
- 10 IQ seviyesi en yüksek 21 il açıklandı! İşte Türkiye'nin en zeki şehirleri...