Su altında evlendiler
Her ikisi de dalgıç olan nişanlı çift, içinde 5 bin deniz canlısının yaşadığı İstanbul Akvaryum'da kıyılan temsili nikahla dünya evine girdi.
Şahitlerin yerini almasının ardından beyaz bir smokin giyen damat Birkan Erdem ile beyaz elbise giyen ve başına duvak takan gelin Aysel Kerimoğlu, yüzerek masadaki yerlerini aldı. Kırmızı cübbesiyle nikah memurunu canlandıran dalgıç Cem Başaran'ın da gelmesiyle nikah töreni başladı.
Esprili bir dille yazılan kartları, akvaryumun dışındaki izleyicilere gösteren nikah memurunun sorularına yine esprili bir şekilde cevap veren genç çift, ilginç bir törenle dünya evine girdi. Nikahın ardından temsili nikah memuru Cem Başaran, üzerinde ''İstanbul Akvaryum Evlilik Cüzdanı'' yazan ve genç çiftin resimlerinin bulunduğu evlilik cüzdanını geline verdi. Gelin Aysel Kerimoğlu da evlilik cüzdanını aldıktan sonra paletiyle damat Birkan Erdem'in ayağına bastı.
Birkan Erdem de cebinden çıkardığı istiridye kabuğu içindeki nikah yüzüğünü eşi Aysel Kerimoğlu'na taktı. Aysel Kerimoğlu da bekar kız arkadaşlarının isimlerinin bulunduğu paletinin altındaki yazıyı izleyicilere gösterdi. Nikah töreni, gelin, damat, şahitler ve nikah memurunun akvaryum içindeki halay ve danslarıyla sona erdi.
Akvaryumun dışına çıktıktan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Birkan Erdem, tanıştıkları yerde evlenmenin büyük bir mutluluk olduğunu belirterek, unutulmaz bir nikah yaşadıklarını ifade etti. Erdem, resmi nikahı ise gelecek hafta pazar günü Ankara'da yapacaklarını söyledi.
Gelin Aysel Kerimoğlu da sürekli suyun altında olduklarını, ancak söz konusu nikah olunca dün gece uyuyamadığını dile getirdi. Nikah için bütün detayları düşündüklerini ifade eden Kerimoğlu, temsili nikah için birkaç prova yaptıklarını kaydetti. İlgiyle izlenen genç çiftin nikah törenine aileleri, yakınları ve arkadaşları katıldı.
EN SON HABERLER
- 1 Panama bayraklı tankerde zehirlenme şüphesi: Bilirkişi raporu ortaya çıktı
- 2 İzmir Atatürk Müzesi Nerede? İzmir Atatürk Müzesi'ne Nasıl Gidilir, Giriş Ücretli Mi?
- 3 Zonguldak'ta otomobil TIR'a ok gibi saplandı: 2 yaralı!
- 4 Zonguldak Maden Müzesi Nerede? Zonguldak Maden Müzesi'ne Nasıl Gidilir ve MüzeKart Geçiyor Mu?
- 5 Balkondan düşen gazeteci Aykut Küçükkaya'nın annesi hayatını kaybetti
- 6 Amasya'da akılalmaz olay: Sahte polisler yaşlı kadını dolandırdı! 1 hasta arayla 2 kez...
- 7 Edirne'de motosiklet kazasında yaralanmıştı: Berkay yaşam mücadelesini kaybetti!
- 8 Bursa'da palet fabrikasında yangın: Güneş panellerine sıçradı! 1 yaralı
- 9 Yaşar Nabi Nayır Kimdir? Yaşar Nabi Nayır Hayatı, Şiirleri, Önemli Eserleri ve Sanat Anlayışı
- 10 Kumaştan Pas Lekesi Nasıl Çıkar? Kurumuş Lekeler İçin Temizleme Yöntemleri ve Temizlik Malzemeleri